fredag 21 april 2017

Depend 7 Day - Vivid Neon

Pressutskick

Nu i dagarna släpper Depend 7 Day sin nya kollektion neon attitude och jag kan lugnt säga att ni har en hel del härliga neoner att se fram emot.

Först ut på mina naglar är Vivid Neon en röd neon och jag säger neon eftersom den torkar matt och jag vill lova att det är en riktigt knallig färg även om jag känner mig lite tveksam till äkta neon i alla fall. Men helt ärligt så är det närmaste jag sett ett rött äkta neon så jag är sjukt nöjd vill jag lova. Dessutom tyckte jag att det var riktigt bra att måla med och jag har två lager på bilderna. Kan tänkas att man behöver tre för viss VNL fanns även om den var väldigt marginell. Det torkar som sagt matt, men jag kände för att ha det glansigt så jag har topplack på.

Det här är hur kul som helst, synd bara att det snöade istället för att vara härligt solsken när jag bar detta på naglarna, men jag gillar det verkligen och ser absolut fram emot att testa resten av dess kompisar i denna kollektionen. Och tänk på att att 7 Day lacken går att använda som vilket lack som helst, man behöver inte köpa de speciella bas och topplacken om man inte är ute efter långtidshållbarhet av lacket.

Press Sample

Depend 7 Day will release their new collection neon attitude this week and I can safely say that you have a lot of lovely neons to look forward to.

First out on my nails is Vivid Neon a red neon and I say neon because it dries matte and I want to promise you that it's a really bright even if I feel a little hesitant if it's really a genuine neon. But in all honesty, this is the closest neon I have seen any red so I'm crazy happy, I promise. Moreover, I thought it was really great to paint with and I have two coats in the pictures. You might want to do three because if you looked really closely there was a a tiny VNL even if it was very marginal. It dries matte as it should, but I felt like wearing it shiny, so I have a topcoat on.

This is such a fun polish! Just a shame that it snowed instead of being glorious sunshine outside when I wore this on my nails, but I really like it and I absolutely look forward to try the rest of its mates in this collection. And remember that the 7 Day polishes can be used like any other polish, you don't need to buy the special base and top coat if you are not looking for long-term durability of the polish.5 kommentarer :

 1. Verkligen en härlig färg, och på bilderna ser det nästan lite jelly-aktigt ut - mums!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nog topplacket som gör att det ser lite jelly ut tror jag.

   Radera
 2. Rött är nog svårt att göra som neon. Men det är galet knalligt och läckert helt klart!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!