torsdag 13 april 2017

Cirque - Helios

Idag blir det bling bling här på bloggen!

Cirque Helios är ett guldglittrigt lack med klar bas. Jag var rätt säker på att det skulle bli knepigt att bygga upp det på egen hand, men där hade jag fel. Två lager räcker faktiskt för att få det att täcka helt. Torktiden var snabb. Det torkar lite skrovligt och lite matt så topplack är nödvändigt och jag misstänker att det kan vara bra att fylla på med ett extra lager efter några timmar eller dagen efter.

Glittrigt och guldigt, men inte min grej. Jag är rätt säker på att jag skulle kunna tycka att det var ok om man har det som en accentnagel eller som en gradient, men så här tycker jag faktiskt inte alls om det. Det är något i guldfärgen som jag inte riktigt gillar. Den är liksom lite smutsguldig. Sjukt imponerad av själva lackets egenskaper, men inte färgen.

Today I will show you some bling bling on the blog!

Cirque Helios is a gold glitter polish with a clear base. I was pretty sure it would be tricky to build it up on it's own, but I was wrong. Two layers is actually enough to get it to cover completely. The drying time was fast. It dries a little rough and a little dull so topcoat is necessary and I suspect it might be good to add a second layer after a few hours or the day after.

Glittery and gold, but not my thing. I'm pretty sure I could find it ok as an accent nail or a gradient, but this way I actually don't like it all. There is something in the shade of gold that I don't really like. It has some kind of dirty feeling to it. Very impressed by the properties of the polish, but not the color.
2 kommentarer :

  1. Det ser jättefint ut på dig tycker jag, men jag vet också att jag kan vara petig med guldnyanser. Är det inte rätt så är det inte.

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!