onsdag 12 april 2017

Zoya - Olivera

Det är grön onsdag hos Karin och jag bidrar med ett av de snyggaste lacken jag burit på ett tag, nämligen Zoya Olivera.

Det här är ett riktigt mörkt grönt lack med lite blålila skiftningar. Två lager räcker för täckning och torktiden är bra. På bilderna har jag topplack på också.

Om man ska börja ett nytt jobb så vill man göra det med stil och det måste jag säga att jag tycker jag gjorde med det här lacket. Så sjukt snyggt enligt mig. Ja, det är riktigt mörkt, men det är absolut inte ett sånt lack som ser svart ut. Nä, det är grönt och det syns. Det här var kärlek vid första ögonkastet.

It's green Wednesday at Karins and my contribution is one of the most stylish polishes I've worn for a while, namely Zoya Olivera.

This is a really dark green polish with a little blue-purple shift. Two layers are enough for coverage and the drying time is good. In the pictures I have topcoat on too.

If you start a new job, you want to do it with style and I must say that I think I did with this polish. This is so crazy beautiful according to me. Yes, it's really dark, but it is certainly not one of those polishes that just looks black. Nah, it's green and it shows. This was love at first sight.


2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!