tisdag 11 april 2017

Blue & Silver

Det blev nästan lite julmanikyr över den här nail arten i mitt tycke!

Jag tänkte mig att lägga en silvergradient över det mörkblåa Depend O2 500 som jag visade igår. Tyvärr så tycker jag kanske inte att jag lyckades så himla bra med gradienten, men jag valde att visa det här ändå.

Lacket jag svampade på gradienten med är Zoya Alicia ett helt underbart silver/guld glitterlack. Som sagt kanske inte det snyggaste jag gjort, men färgerna gifter sig fantastiskt bra i alla fall.

It's almost a little Christmas feeling over this manicure in my opinion!

I was thinking of adding a silvergradient over the blue Depend O2 500 that I showed yesterday. Unfortunately, I don't think that I managed that very well with the gradient, but I chose to show it here anyway.

The polish I sponged on to do the gradient is Zoya Alicia a truly wonderful silver / gold glitter polish. As I said maybe not the best looking nail art I've done, but the colors marries wonderfully well in all cases.1 kommentar :

Please leave a comment it means a lot to me!