tisdag 25 april 2017

OPI - Get Cherried Away

Om man vill ha ett riktigt bra rött krämlack så ska man leta bland OPIs röda och detsamma gäller för ett riktigt bra lila kräm. I alla fall enligt mig.

Idag är det ett lack från Coca Cola kollektionen som kom 2014 som jag visar er, men det finns en uppsjö av mer eller mindre dupes att hitta. Det här är Get Cherried Away ett ganska rödtonat lila lack som täcker på två lager och torkar fort. Jag funderade först på att göra det matt, men det blev ett vanligt glansigt topplack till slut.

Jag älskar den här typen av lila lack, vet redan när jag lägger första penseldraget att jag kommer trivas i det och det gjorde jag absolut med Get Cherried Away. Snyggt och stilfullt enligt mig.

If you want a really good red cream polish, go for one of  OPI's red and the same goes for a really good purple cream. At least according to me.

Today, it's a polish from the 2014 Coca Cola collection I will show you, but there's a plethora of more or less dupes to find. This is Get Cherried Away a pretty red-tinted purple polish that covers in two layers and dries fast. At first I thought of putting a matte topcoat on but changed my mind in the last second and used a glossy one.

I love this kind of purple polish, I already know when I put the first brush stroke on that I will enjoy it and I absolutely did with Get Cherried Away. Stylish and pleasant to wear according to me. 
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!