måndag 17 april 2017

Lilypad Lacquer - Lovebug

Just nu verkar jag vara inne i en period när lacken jag plockar upp från lådan är dom som jag egentligen minst vill bära. Lilypad Lacquer Lovebug är absolut ett sånt lack.

Det här är ett korallrosa holo, men vi återkommer till färgen strax, först lite om egenskaperna. Och dom är bra. Precis som man förväntar sig av ett Lilypad. Två lager som glider på utan problem och bra torktid. På bilderna har jag som vanligt överlack på.

Ni vet redan att jag inte gillar korallnyanser och det här var verkligen inte ett lack i min smak. Till lackets fördelar hör den fina holon, men det är väl det och formulan som jag gillar med det här lacket. Jag trivs helt enkelt inte i det.

Right now I seem to be in a period when the polishes I pick up from the drawer are the ones that I really don't like that much. Lilypad Lacquer Lovebug is definitely one of those polishes.

This is a coral pink holo, but we will return to the color soon. Let us first talk about the properties of the polish And they are good. Just as you would expect from a Lilypad. Two coats that glides on smoothly and good drying time. In the pictures I have as usual top coat on.

You already know that I don't like coral shades, and this was really not a polish in my taste. It has a very pretty holo and the formula is amazing, but that is it. I really can't get myself to like this or to feel comfortable wearing it. 


2 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!