tisdag 4 april 2017

Depend 7 Day - Healing Peony

Pressutskick

Det blir ännu ett lack från Depend 7 Day The Language of Flowers idag. Healing Peony heter det och kan nog räknas som ett effektlack. Rosa med sanslöst mycket guldskimmer.

Jag tror att man kan använda det här på egen hand, men jag valde att lägga det över Honeysuckle Love som jag visade igår. Lacket var ganska tjockt och lite trögt att jobba med faktiskt. Jag har två lager och så topplack på det på bilderna. Torktiden var dock bra.

Ännu ett lack som jag tycker bra mycket mer om än vad jag räknat med. Det här är riktigt snyggt. Det är liksom mer guldigt än rosa i mina ögon och det skimrar väldigt mycket vill jag lova.

Press Sample

Another polish from Depend 7 Day The Language of Flowers today. It's called Healing Peony and can probably count as a effect polish. Pink with outrageously much gold shimmer.

I think you can use this on your own, but I chose to put it over Honeysuckle Love that I showed yesterday. The polish was quite thick and a little thick to work with, actually. I have two layers and a topcoat on in the pictures. The drying time was good.

Another polish that I liked a lot more than I expected to do. This is really neat. It's more gold than pink in my eyes and it shimmers so very much, I promise.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Please leave a comment it means a lot to me!