tisdag 22 november 2016

Yellow with roses!

Utskickat för recension

Idag tänkte jag visa en lite romantisk manikyr som jag gjort med hjälp av OPI Fiercely Fiona och vattendekaler från Saijtam.

Dekalerna lossnade lätt från skyddspappret när man blötte upp dom. Jag upplevde att de här var något tjockare än en del andra jag använt. Nu var ju inte det en nackdel för dom var precis lika lätta att placera, men något lättare att hantera innan man placerat dom på nageln.

Min man som då inte är en gnutta romantisk fnös lite på näsan åt den här manikyren, tror han tyckte den var något mesig, men själv tycker jag att den blev riktigt fin. Dekalerna passade bra ihop med det gula baslacket.

Sent out for review

Today I will show you a little romantic manicure that I made with the help of OPI Fiercely Fiona and water decals from Saijtam.

The decals came off easily from the protecting paper when you dipped them into the water. I felt that these were slightly thicker than some others I've used. That was not that a disadvantage because they were just as easy to place, but somewhat easier to handle before you put them on the nail.

My husband who has no hint of romantic in his body didn't like this manicure at all. I think he thought it was a bit too wimpy, but myself, I think it turned out really nice. The decals fit well with the yellow base.
7 kommentarer :

 1. Jag får bokmärkesvibbar av den här manikyren. Och gula rosor tillhör dessutom mina favoritblommor, så jag tycker att det är jättefint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det där med bokmärkesvibbarna har du ju helt rätt i!

   Radera
 2. Jättesnyggt! Gillar att man inte måste ha vit bas heller, gör det lite mer mångsidigt.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!