måndag 7 november 2016

OPI - Can't Read Without My Lipstick

Pressprov

Jag längtar till 1:a Advent och därför känns det rätt perfekt att visa ett jullack idag. Det här är Can't Read Without My Lipstick från OPIs Breakfast at Tiffany's kollektion.

Lacket är mörkt oxblodsrött och en crelly skulle jag nog säga. Jag har två lager på bilderna, men ångrar att jag inte tog ett tredje faktiskt. Jag och crellys är inte alltid kompisar, så det blev lite ojämnt. Det är topplack över också. Som sagt ett tredje hade kanske varit bra, men egentligen tror jag att två är tillräckligt om man är lite mer noggrann än vad jag var på första lagret. Mitt var lite ojämnt och strimmigt vilket också återspeglas lite i det andra.

Kanske inte min favoritformula, men färgen däremot den gillar jag skarpt. Snygg, klassisk och vampig. Låter som tre rätt i mina öron.

Press sample

I long for the first Advent Sunday and therefore it feels perfect to display a polish from a Christmas collection today. This is Can't Read Without My Lipstick from OPIs Breakfast at Tiffany's collection.

The polish is dark oxbloodred and a crelly I would say. I have two coats in the pictures, but actually regrets that I didn't take a third. Me and crellys are not always good friends, so it became a little uneven. I have topcoat on too. That said a third might have been good, but I really think two is enough if one is a little more careful than I was on the first layer. Mine became a little uneven and streaky which also is reflected a bit in the second.

Maybe not my favorite formula, but the color is a one that I like a lot. Stylish, classic and vampy. Sounds like three right in my ears.


6 kommentarer :

 1. I agree 3 coats would be better - and I also do not get well along with crellys LOL.
  Otherwise nice and vampy.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Love the color, but I should have done three layers.

   Radera
 2. Svar
  1. Kan riktigt se dig tindra med ögonen åt det här :)

   Radera
 3. Jag tycker det ser ljuvligt, älskar dock crellys och stör mig inte på att det inte ser helt jämnt ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Färgen är fantastisk och jag ska nog testa en gång till med ett lager till.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!