söndag 13 november 2016

Nail Art Sunday - 13/11

Ännu en dag med strålande sol och fantastiskt vackert väder. Här i Sverige firar vi Fars Dag, tyvärr är inte min pappa med oss längre, men jag tänker åka till kyrkogården och tända ett ljus.

Det är ju inte bara Fars Dag utan även Nail Art Sunday och det kommer nog inte som en överraskning att jag tänker kombinera detta med The Nail Challenge Collaborative. Temat där är prickar, men i NAS har vi temafri söndag.

Jag har gjort en enkel, men kul manikyr. Nämligen små tärningar på naglarna. Det jag använt mig av är Zoya Purity, A-England Camelot och en dottingtool.

Another day with bright sunshine and fantastic weather. Here in Sweden we celebrate Father's Day, unfortunately, my dad isn't with us anymore, but I intend to go to the cemetery and lit a candle.

It's not just Father's Day, but also Nail Art Sunday and it probably won't come as a surprise that I'm going to combine this with The Nail Challenge Collaborative. The theme there are dots, but in NAS, we have a theme free Sunday.

I made a simple, but fun manicure. Tiny dices on the nails. I have used Zoya Purity, A-England Camelot and a dottingtool.
11 kommentarer :

 1. How pretty and clean is this manicure!
  Kisses
  Marghe

  SvaraRadera
 2. Vilken kul idé, blev jättesnyggt som manikyr! Visst har du ofta lite längre naglar än du har nu? Denna stil passar iaf väldigt bra på lite kortare naglar :)
  Jag är med idag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Något längre brukar dom nog vara, men jag klipper ner (ja, jag vet att man ska fila..) dom var tredje vecka eller så.

   Radera
 3. Riktigt snyggt med tärningar på naglarna!

  SvaraRadera
 4. Väldigt sött och effektfullt sätt att twista till en prickmanikyr!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blev riktigt förtjust i den här manikyren :)

   Radera
 5. Jag hade inte riktigt ork att vara med igår. Fars dag är lite tungt eftersom jag varken har kvar min pappa eller min låtsaspappa i livet längre. Men det vet du ju hur det är... Det är en otroligt fin manikyr du gjorde i alla fall. Jag gillar den väldigt mycket!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, tyvärr vet jag ju hur det är. Själv var jag och tände ljus. Saknaden blir alltid större den här tiden på året.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!