söndag 6 november 2016

Nail Art Sunday - Dots

Jag gör som vanligt och slår ihop Nail Art Sunday med The Nail Challenge Collaborative. Temat denna söndagen är prickar och återigen har jag varit dum nog att låta min son bestämma vilka färger som skulle användas.

Detta har nu resulterat i en manikyr som skulle kunna vara en smittsam sjukdom!

I'm doing as usual and is combining our Nail Art Sunday with The Nail Challenge Collaborative. This weeks theme is dots and I have again been stupid enough to let my son decide the colors of the manicure.

This has now given me a manicure that could as well be a very contagious disease!


13 kommentarer :

 1. Hahaha contagious disease - true LOL
  But I love how the dots pop, it's fun and I really like it!

  SvaraRadera
  Svar
  1. It didn't turn out as aweful as I was afraid of.

   Radera
 2. Haha, du har en smittsam sjukdom och jag har en fututistisk rymdkossa. Det där med prickar är nog inte så lätt att få till! Fast jag gillar din manikyr! Färgkombinationen är väl kanske inte den bästa till ändamålet, men den är väl utförd i alla fall!

  SvaraRadera
 3. Jag tycker färgerna fungerar ganska bra tillsammans ändå! Jag la till mig själv för NAS men vet inte om jag kvalifierar då jag "bara" har runda studs i min annars zickzackiga manikyr. Hoppas du tycker det funkar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Runda studs är också prickar, så det funkar utmärkt :)

   Radera
 4. Haha ja det får mig lite att tänka på när man odlar bakterier i provrör så ja, sjukdomskänslan finns där:)

  SvaraRadera
 5. Det ser ju fränt ut! Har funderat på en sak, är det inte svårt att jobba med en dottingtool, när jag har försökt så torkar ju prickarna aldrig! Hur gör du?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag tycker inte det är svårt, men det gäller att inte ta för mycket färg och vara väldigt lätt på hand när man trycker ner. Testa igen!

   Radera
 6. Jag gillar verkligen färgkombinationen :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den blev helt klart annorlunda och glad i alla fall.

   Radera
 7. Roligt att han fick välja, jag tyckte det blev skojigt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Även stora barn måste ju få vara med och leka ;)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!