fredag 4 november 2016

Depend O2 - 5040 Unicorn Dream

Pressprov

Huset börjar se presentabelt ut och jag tog mig tid att fixa till naglarna. Dagens lack fick bli ett ur Depend O2s HOLO Fantasy kollektion.

Det här är 540 Unicorn Dream ett snyggt lila lack med fin holo. Trevligt att jobba med och täcker som sina kompisar i kollektionen på två lager. Torktiden är bra. På bilderna har jag topplack på.

Unicorn Dream har visats på rätt många bloggar vid det här laget, men nu finns ju lacken ute i butikerna också så är man sugen på något av lacken därifrån ska man nog passa på, för vad jag förstår så är det en limited edition kollektion.

Jag gillar det här väldigt mycket även om jag som lacknörd har sett en hel del liknande lack med tanke på alla som Indiemakarna släpper. Men det jag tycker är kul är att det är ett svenskt märke både till ägandeskap och tillverkning som släpper ett sånt här lack. Det tillhör inte vanligheterna och att man som icke nörd som inte ägnar sig åt att beställa lack från alla världens hörn faktiskt kan gå till en butik och köpa holo det är riktigt roligt enligt mig.

Press Sample

The house starts to look presentable and I took the time to fix my nails. Today's polish is one from Depend O2s HOLO Fantasy collection.

This is 540 Unicorn Dream a stylish purple polish with fine holo. Nice to work with and covers as it's buddies in the collection in two layers. The drying time is good. In the pictures I have topcoat on.

Unicorn Dream has been displayed on quite a few blogs by now, but by now this collection has hit the stores so if you are keen on any of the polishes you should probably take the opportunity, for what I understand it's a limited edition collection.

I like this very much although I as a polishnerd have seen a lot of similar since all the Indiebrands have been making this kind of polishes for a while by now. But what I find great is that it's a Swedish brand both in ownership and production which releases this kind of polish and collection. That is certinaly not a common thing and that a non-geek that doesn't order online from all the corners of the world actually can go to a store and buy holo that is really nice according to me.
 

9 kommentarer :

 1. Det är riktigt fint, även fast jag skulle vilja se en starkare holoeffekt för att överväga ett köp.

  SvaraRadera
 2. Jag köpte det där och gav till min enhörningsälskande Lilla E. Kanske lånar flaskan någon gång om jag får. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag du ska göra, för det är väldigt fint.

   Radera
 3. It's a beautiful polish. I bought it too :)

  SvaraRadera
 4. Jättefint lack! Jag är inte säker på att jag skulle ha köpt det eftersom holoeffekten är så pass svag, men nu när jag har det tycker jag ändå att det är väldigt vackert. Jag försöker bara att inte se det som ett hololack, utan tänka på holot som något som bara ger lite mer djup åt färgen. Men visst är det kul att ett mainstreammärke ändå vågar sig på en hel kollektion holo! Det händer ju inte så ofta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä men precis! På det här sättet får ju även de som normalt sett inte leker med olika finishar tillgång till något annorlunda. Och det tycker jag är kul.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!