torsdag 3 november 2016

Superficially Colorful Lacquer - Giggly

Blev ett sent inlägg idag. Försöker städa huset, men det går sakta när man har värsta förkylningen i kroppen.

Jag har ingen aning om hur länge det här lacket har stått i min låda, men det är ett bra tag är jag rädd. Jag var faktiskt lite orolig att det skulle ha påverkat thermoeffekten i lacket, men se det hade det inte alls.

Lacket är Giggly från Superficially Colorful Lacquer och det är som sagt ett thermolack. Skiftningarna går mellan rosa och lila och det har dessutom ett väldigt vackert skimmer i sig. Jag har målat med två lager och på bilderna har jag topplack också. Det var riktigt trevligt att jobba med och torktiden var bra.

Det är klara och tydliga skiftningar i lacket. När det är varmt är det rosa och kallt lila. Nu har jag inte så värst långa fria tippar, misstänker att det skulle vara ännu tydligare mellan varmt och kallt då. Jag måste säga att jag gillar det här skarpt. Det är kul med thermolack, speciellt nu på höst och vinterkanten när dom verkligen kommer till sin rätt i och med temperaturskillnaderna både ute och inne i kroppen.

Late post today. I'm trying to clean the house, but it goes very slowly because of my cold from hell that has invaded my body.

I have no idea how long this polish has been in standing in my drawer, but it's quite a while, I'm afraid. I was actually a bit worried that it would have affected the thermoeffect in the polish, but luckily I was wrong about that. 

The polish is Giggly from Superficially Colorful Lacquer and it's as I said a thermo polish. The shifts are between pink and purple and it also has a very beautiful shimmer in it. I have painted with two coats and in the pictures I have topcoat on. It was really nice to work with and the drying time was good.

It's clear shifts in this polish. When it is hot, it is pink and when it's cold it's purple. I don't have that very long free tips so I suspect it would be even clearer between hot and cold if you do. I must say that I like this a lot. It's fun with thermo polishes, especially now in the autumn / winter this is when they really come into their best because of the temperature differences both outside and inside the body.
 

4 kommentarer :

 1. Vilken snygg termoeffekt! Det syns ju väldigt tydligt.

  SvaraRadera
 2. Superfint ju! Jag köper aldrig några thermolack eftersom mina naglar ständigt går av så att jag aldrig får njuta av några längre tippar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just nu är mina naglar också bråkiga, så jag köper nog inga mer just nu. Även om jag gillar dom.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!