måndag 14 november 2016

OPI - Meet My "Decorator"

Pressutskick

Är det något som OPI är riktigt bra på så är det röda krämlack. Meet My "Decorator" är inte ett klassiskt rött tycker inte jag utan en rätt skrikig färg på gränsen till att ha lite orange ton.

Som sagt OPI + rött + kräm = Suveränt. Två lager som var hur smidiga som helst att applicera. På bilderna har jag topplack på också.

Jag älskar röda lack och speciellt nu framåt julen, men det här är inte ett av mina favoriter. Fortfarande ett snyggt lack, men lite för in your face för att jag ska älska det. Hade jag målat med det under sommaren hade jag förmodligen skrivit att jag älskar det, men just nu är jag mer sugna på lite lugnare röda eller äkta tomteröda lack.

Press Sample

If there is anything that OPI is really good at, it's red cream polish. Meet My "Decorator" is not a classic red at least not in my mind. Instead it's a pretty bright color on the border to have a orange tone.

That said OPI + Red + cream = Supreme. Two coats that was really smooth to apply. In the pictures I have topcoat on too.

I love red polishes and especially now before Christmas, but this is not one of my favorites. Still a really pretty polish, but a little too in your face for me to love it. If I had painted with this during the summer I probably had written that I love it, but right now I'm more eager to use a  little calmer red or genuine Santa red polishes. 
 


4 kommentarer :

 1. I don't mind a in your face red - but what I'm not thrilled abut is the coral hue in it, I prefer true reds ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Neither do I, but I'm just not in the mood for them right now.

   Radera
 2. Jag älskar denna just på grund av skrikigheten. Är alltid på humör för skrikiga naglar. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man kunde ju tro att jag också var det, men så är inte fallet.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!