tisdag 29 september 2015

The Nail Challenge Collaborative presents: Pets #3

Igår visade jag det vackra Nailnation 3000 A Holo S.A.G.A och det är också det lacket som jag använt som bas till dagens manikyr som blir nummer tre av fyra husdjursmanikyrer.

Även den här gången blir det fågeltema. För fjädrar fäller dom mina små fina dunbollar och ganska mycket fjädrar vill jag lova.

Det här blir även en recension av ett annat stampinglack från Born Pretty Store. Märket heter La Qin An. Jag tycker att det här var ett ganska bra stampinglack, även det här hade jag lite problem att plocka upp först, men jag börjar faktiskt tro att det är mina stämplar som behöver priming för jag har haft problem även med lack och brickor som jag vet funkat tidigare.

Det luktade lite mer än vanliga lack, men långt ifrån lika mycket som Munde De Unas lacken som jag inte fixar alls. Det här kan jag absolut tänka mig att använda igen. Färgen täckte väldigt bra och det är ju något som är väldigt viktigt om man köper ett rent stampinglack.

När jag fick den här flaskan hade jag först funderingar på vad i hela friden man skulle kunna göra för manikyr med ett ljusblått lack, men jag måste säga att på det mörkare blåa blev det här riktigt fint.

Vill man testa det här märket på stampinglack finns det här: http://www.bornprettystore.com/18ml-candy-color-nail-stamping-polish-newly-nail-varnish-stamp-p-21282.html

Mönstret kommer också från Born Pretty store och deras platta nr 75

Och eftersom jag missade att få med ett foto på Grå i förra inlägget så kommer det ett här istället!Yesterday I showed the beautiful Nailnation 3000 A Holo S.A.G.A and it's also the polish that I used as the basis for today's manicure that will be number three in four inspired by pets.

And it's another bird inspired one. My little friends leaves a lot of feathers behind I can asure you.

This will also be a review of another stamping polish sent to me from Born Pretty Store. The brand is called La Qin An. I think this was a pretty good stamping polish, although I had some problems getting this to pick up at first but I'm starting to actually believe that my stampers need som priming becuase I have had problems even with polishes and plates that I know worked earlier.

It smelled a bit more than regular polish, but nowhere near as much as Mundo De Unas that I can not work with at all. This I can definitely see myself using again. The paint covered very well and that's something that's very important if you are buying a pure stamping polish.

When I got this bottle I first had troubles coming up with a manicure with light blue pattern but I must say that I think this turned out really nice over the darker.

If you want to try this brand of stamping polish you can find it here: http://www.bornprettystore.com/18ml-candy-color-nail-stamping-polish-newly-nail-varnish-stamp-p-21282.html

The pattern also comes from Born Pretty Store and plate number 75

And because I failed to give you a photo of my budgie in the last post it will be one here instead!
9 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!