torsdag 24 september 2015

Golden Leafs!

A-England Briarwood som jag visade igår är ju ett perfekt höstlack, men jag tänkte att jag skulle göra det ändå mer höstlikt så jag plockade fram en stämpelbricka med fina höstlöv och ett lack som är lite bronsfärgat för att ytterligare späda på höstkänslan.

Plattan är BP 19 och lacket jag stämplat med är Depend 4045 Back-beat-bronze.

Själv tycker jag att det här blev en riktigt snygg manikyr. En jag mycket väl kan tänka mig att göra om för jag trivdes kanon i det här.

Vad säger ni? En passande höstmanikyr?A-England Briarwood that I showed you yesterday is a perfect autumn polish but I thought I would make it even more autumnal (is that a word?) so I picked up a stamping plate with nice autumn leaves and a polish that is a little bronze to further dilute the autumn feeling.

The plate is BP 19 and the polish I stamped with is Depend 4045 Back-beat-bronze.

Personally, I think this turned out as a really neat manicure. One I can very well imagine doing again because I liked wearing it so much.

What do you say? Is it a fitting autumn manicure?

11 kommentarer :

 1. I like it much better now, the golden leaves makes the polish lighter and less blackened!!
  It's very autumnal and pretty!

  SvaraRadera
 2. Very nice, brown shimmer polishes can be so pretty. =)

  SvaraRadera
 3. Perfekt höstmanikyr! Den här gillade jag verkligen :)

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. Jag är glad att du gillar det lika mycket som jag gör själv.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!