måndag 7 september 2015

My Top 5 Orange Polishes


Dags för ännu ett inlägg i min Topp 5 serie och färgen orange. Jag gillar verkligen oranga lack, men har faktiskt inte supermånga. Ändå var det rätt svårt att välja ut enbart fem stycken. Och som vanligt så har jag valt både med hjärta och öga. 

Nu när hösten är här så tycker jag det här är en färgkategori som passar bra och jag vill gärna veta vilka favoriter ni har i era samlingar. 

Så låt oss börja!

Time for another post in my Top 5 series and the color orange. I really like orange polishes, but I really haven't gotten that many as you might think. Yet it was kind of hard to choose only five. And as usual, I have chosen both with my heart and eyes.

Now that fall is here, I think this is a color category that fits well and I'd love to know what Favorites you have in your collections.

Let's begin!Först ut är Zoya Amy ett ganska eldigt skimmerlack som jag burit ett flertal gånger och gärna återkommer till. 

First out is Zoya Amy a shimmer that I have worn several times and like to get back to. Darling Diva Charger är ett helt fantastiskt glitterlack som det verkligen sprakar om. Synd att det inte görs längre för det här behöver man i sin samling om man gillar orange. 

Darling Diva Charger is an amazing glitter polish that really sparkles. It's just a shame that it's no longer available because this is a must if you like orange polishes. 


Pretty Serious My Darlin' Clementine. Den här bar jag på vår första långresa med älskade MG:n och jag kunde konstatera att det satt som berget och var supervackert i solskenet. 

Pretty Serious My Darlin' Clementine is the polish I wore on our first longer trip with our beloved MG and I can tell you that this lasts really good on the nails and the shine of it in the sunshine is amazing.


Japp här kommer ännu ett lack ur L.A Girls 3D Effects serie. Det här är Electric Coral ett lack som är så himla fint. Synd att dom här inte vad jag vet i alla fall går att få tag på längre för hela serien är fantastiskt fin. 

Ok here comes another polish from L.A Girls 3D Effect series. This is Electric Coral a polish that is just amazing. Too bad that you can't find these anymore. at least I don't think you can, because it's certinaly one of my favorite collections.Ok nu till min allra första oranga kärlek och kanske fortfarande den allra största kärleken av dom alla. China Glaze Riveting, lacket som tillsammans med Agro fick mig att läsa Hungerspelen. Det här är bara så fint och om du inte har det så borde du skaffa dig det medans det fortfarande finns att få tag på lite här och där för det här är och förblir ett fantastiskt lack med ett så himla fint skimmer. 

And now to my first orange polish love and maybe still the biggest love of them all. China Glaze Riveting the polish that together with Agro made me read the Hunger Games books. This is just so pretty and if you don't have it I tell you to get it while it's still possible because this is a fantastic polish with such a beautiful shimmer. 


On the thumb Zoya Amy, Darling Diva Polish Charger, Pretty Serious My Darlin' Clementine, L.A Girl 3D Effect Electric Coral and China Glaze Riveting. 17 kommentarer :

 1. Åh vad jag ångrar att jag inte köpte Charger när den fanns:( fina lack du har valt.

  SvaraRadera
 2. Superfina alla fem! Charger borde jag ju ha klöpt, dags att ångra sig nu... Amy och Riveting tillhör mina orangea favoriter också.Har två orangea holosar jag inte testat ännu men misstänker att de också kommer att segla upp som favoriter för mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också en del orangea som jag inte testat som mycket väl kan ta sin plats bland topp 5.

   Radera
 3. YES, I'm happy to see Riveting also is your favorite orange!
  I can in very few colors without doubt nave my favorite - but in orange it's easy!!

  SvaraRadera
 4. Så fina lack allihopa och det är med sorg i hjärtat som jag inte har någon av dem. wtf. Jag gillar ju orange också! Steg ett är att skaffa riverting, det är ju nästan skämmigt att inte ha den.. :D

  SvaraRadera
 5. Ooh I really like charger as well!

  SvaraRadera
 6. La girl och darling diva lacket är ju fantastiskt snygga

  SvaraRadera
 7. Riktigt snygga lack! Så ledsen att jag aldrig hann köpa Charger (plus typ alla andra lacken i den kollektionen). Riveting är en av mina favoriter också :)

  SvaraRadera
 8. Jag har cg och la-lacken och gillar dem massor men i övrigt är ju inte orange någon favvofärg hos mig, även om jag älskar det på andra!
  Ett som överraskade positivt är Fun lacquer Seductive Marmalade. Så snyggt!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!