lördag 5 september 2015

Reader's Choice - Kiko 855

Lördag och det är konstrunda här i bygden så det blir nog en liten tur tror jag. I alla fall så blir det en till Väckelsång och bilutställning

Idag så är det ju också Läsarnas Val här hos mig och lacket ni valde åt mig köpte jag i Berlin i Oktober förra året. Det är Kiko 855. Kiko är ett riktigt bra märke till bra priser så är ni någonstans ute i Europa och stöter på en Kiko butik tycker jag ni ska slå till.

855 är ett mörkt tealfärgat skimmerlack. Jag har tre lager på, torktiden var bra. I det här är det en ganska bred och lite rundad pensel som är trevlig att jobba med. På bilderna ser ni det med topplack på.

När jag först applicerade det här så tänkte jag att det var ju fint, men kanske lite tråkigt. Men efter att ha burit det i tre dagar har jag ändrat mig. Det är ett väldigt vackert lack och ett av dom lacken som jag fått mest kommentarer om faktiskt. Jag har trivts mycket bra i färgen även om den som sagt kanske inte är den mest magiska jag någonsin sett.

Den här veckan har sonen valt lacken ur min otestade låda så ta och rösta på vilket som ska visas vid nästa Läsarnas Val.


It's Saturday and it's a lot of art exibitions in the communitys close to us so I think we will drive around at look at some of that. I know for sure that we will go to a car show in the closest town to us. 

Today, it is of course also Readers Choice here at Lacky Corner and the polish you voted for is a one that I bought in Berlin in October last year. It is Kiko 855. Kiko's a really good brand with great prices. In Sweden we don't have any Kiko stores so you have to get these if you are travelling in Europe and comes across a Kiko store.

855 is a dark teal colored shimmer polish. I have three layers on and the drying time was good. This bottle has a rather broad and slightly rounded brush that is pleasant to work with. In the pictures you can see it with topcoat on.

When I first applied this I thought it was fine, but maybe a little boring. But after wearing it for three days I have changed my mind. It is a very beautiful polish and one of those polishes that I have received the most comments on actually. I have enjoyed wearing this very much. It might not be the most magical color I've ever worn but as I said I liked it. 

This week my son dug down in my untested drawer and chosed the polishes that you can vote for.

8 kommentarer :

 1. Jag älskar såna här färger! Jag har en del KIKO lack jag med, tycker de verkar ganska bra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom är väldigt bra speciellt för det priset som dom ligger på.

   Radera
 2. Jättefin färg men kanske inte helt unik! Jag gillar också KIKO jättemycket, särskilt som de alltid tycks ha extra bra priser i juli då man ju dessutom har högre sannolikhet att vara ute i Europa ;)

  SvaraRadera
 3. Detta har jag och gillar också. Har blivit endel KIKO för mig här,speciellt när de haft rea och tagit 1-2 euro flaskan. (Tycker dock att de verkas ha rea jämt?) Dock tycker jag att de kan vara ojämna i kvalitén, ibland är det 1-2 lager och ibland 4 lager (det sistnämnda tycker jag kan vara lite väl på en vanlig creme- eller shimmerfärg)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst verkar dom ha ständig rea! Lite ojämnt kan jag hålla med om, men många fina färger.

   Radera
 4. It is a bit too blackened for my comfort zone - but very pretty on you!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!