tisdag 8 september 2015

Glam Polish - Fleur

Jag har för första gången köpt en sån där hemlig box med lack. Ni vet en där man får veta tillverkarna av lacken och temat men inte mer än så. När What's In-die Box? hade Harry Potter tema kunde jag inte låta bli och idag visar jag det första av de fem lacken därifrån.

Det här är Fleur av Glam Polish och självklart har det då inspirerats av Flear DeLacour en karaktär som dök upp först i boken Den flammande bägaren.

När jag såg det här i flaskan tyckte jag det såg helt ljuvligt ut, men på naglarna är jag inte helt imponerad. Fint, ja, men inget speciellt tycker nog inte jag i alla fall. Färgen är blågrå med fin holo i. Det är som sagt inget fel på den, men jag hade nog förväntat mig mer faktiskt.

Men det jag absolut gillar med det här lacket är att det är riktigt bra att måla med och täcker på två lager. På bilderna har jag topplack på också. Torktiden var helt ok.

Vad tycker ni om hemliga lackboxar och framförallt vad tycker ni om Fleur?


I have bought my first secret polish box. You know one of those where you get to know the brands that will be featured and a theme but not how the actual polish will look. When What's in-die Box? had a Harry Potter theme I could not resist and today I show you the first of the five polishes from that.

This is Fleur from Glam Polish and obviously it's inspired by Flear Delacour a character who first appeared in the book The Goblet of Fire.

When I saw this in the bottle I thought it looked absolutely adorable, but on the nails, I'm not entirely impressed. Yes, it's nice but for me it ends with nice  The color is blue-gray with a nice holo in it. As I said, nothing wrong with the color, but I had probably expected more.

But the thing I absolutely love about this polish is that it's really great to paint with and covers in two layers. In the pictures I have topcoat on too. The drying time was ok.

What do you think about secret polish boxes and above all what do you think of Fleur?

14 kommentarer :

 1. Hmmm, it is a bit to muted for me too.
  I never was fascinated by getting of secret box...
  I'm so critical and would rather use my money on polishes I have seen swatches of - even that also can be tricky because of fabulous swatches showing the polish to be something completely different than it is in person...

  SvaraRadera
  Svar
  1. I think it was kind of fun with a secret box. Most of these polishes are easy to sell if you don't like them so I think I might buy more.

   Radera
 2. Jag är personligen inte intresserad av hemliga boxar med olika indies i, jag föredrar att veta innan vad jag får, jag är helt enkelt för kräsen. Dock hade jag antagligen kunnat ha en "hemlig" box från tex Smitten som ALLTID gör fina lack imho.
  Just Fleur föll mig inte i smaken, det är fint och lite dammigt jeansaktigt, men samtidigt lite för mesigt i mitt tycke.

  SvaraRadera
  Svar
  1. En hemlig box från Smitten hade jag köpt på studs!

   Radera
 3. Diskret gråblått holo-jag gillade det. En riktigt snygg vardagsholo =)

  SvaraRadera
 4. Jag gillar det! Den blågrå nyansen känns inte helt vanlig bland hololack.

  SvaraRadera
 5. Super fint och vad spännande med hemlig box :)

  SvaraRadera
 6. Jag gillar boxarna i teorin men i praktiken skulle jag troligen inte gilla de flesta lack ens om temat var bra. Särskilt som jag insett mig inte vara så förtjust i vanliga linjära holos som känns poppis bland indie-tillverkarna.
  Jag gillar dammiga lack! Men det beror också på tillfälle. Jag tycker Fleur ser jättefin ut på dig men ibland vill man ha lite mer pow!

  SvaraRadera
 7. Lacket är snyggt, även om jag kanske inte slås medvetslös av habegär. :-)
  Hemliga boxar känns kul, men jag har inte vågat beställa någon eftersom jag ändå är rätt petig med vilka lack jag gillar. (Tänk om jag skulle få ett rosa! Fasa! :-P)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!