torsdag 10 september 2015

The Nail Challenge Collaborative presents - Pets #1

Den här månadens tema i The Nail Challenge Collaborative är Pets eller husdjur på svenska. Jag har klurat en del på vilka manikyrer jag ska göra för att illustrera detta och en hoppade upp i hjärnan när jag fick hem Glam Polish Fleur. För i flaskan ser det nämligen ut att vara samma färg som en av mina älskade undulater har. Nu är det lite mer gråtonat i verkligheten än vad min lille Tonks är, men det funkar ändå.

Dessutom tyckte jag att det var lite kul att använda ett lack från en Harry Potter box för att göra en manikyr som ska representera en fågel som är namngiven efter en annan karaktär ur Harry Potter.

Självklart får ni en bild längst ner på min Tonks också. Basen är alltså Glam Polish Fleur och sen har jag gjort en waterfall manicure med hjälp av Purrfect Pawlish Soft & Fluffy,  Zoya Purity och lite Parrot Polish Silver & Gold på toppen.

Tyckte nog det blev ett helt ok resultat. Tonks själv däremot såg skeptiskt ut som vanligt kanske jag kan tillägga för varje gång jag har bytt lack tittar dom konstigt på mina naglar!This month's theme in The Nail Challenge Collaborative are pets. I tried to figured out what kind of manicures I should do and one just poped in to my head when I got Glam Polish Fleur. Because in the bottle it looks to be the same color as one of my beloved budgies are. Now it's a little more greyed  in reality than what my little Tonks is, but it works anyway.

Moreover, I thought it was fun to use a polish from a Harry Potter box to do a manicure that will represent a bird which is named after another character from Harry Potter.

And of course you will get a picture of my Tonks too. The base is therefore Glam Polish Fleur and then I made a waterfall manicure using Purrfect Pawlish Soft & Fluffy, Zoya Purity and a little Parrot Polish Silver & Gold on top.

I think it turned out ok. Tonks himself however looked skeptical as usual maybe I might add for every time I have changed polish they give my nails strange looks!


7 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!