tisdag 1 september 2015

Appeal4 - Sparkling Hippocampus

Utskickat för recension.

Idag visar jag ännu ett nytt lack från Appeal4. Denna gången blir det ett glitterlack som jag tror man kanske kan använda på egen hand, men då kräver det nog i alla fall tre, fyra lager skulle jag tro.

Jag valde istället att lägga Sparkling Hippocampus, älskar namnet, över lacket jag visade igår Magical Sea-lion.

Sparkling Hippocampus är ett lack bestående av en klar bas med microglitter i ljusblått och silver. Jag har lagt två lager över Magical Sea-Lion. Det var riktigt lättarbetat och spridde ut sig på nageln utan minsta problem. Helt ok torktid och på bilderna har jag topplack på.

Det här lacket gillade jag oväntat mycket. Jag testade på provstickor att lägga det över både vitt, svart, silver och så det här mörkblåa och alla variationerna var fina, men bäst blev det tyckte jag över mörkblått. Jag tror att det här kommer att åka fram igen framåt jul.

Appeal4 hittar ni hos Edgy Polish.


Sent out for review.

Today I show you another new polish from Appeal4. This time it's a glitter polish that I think you might be able to use on it's own, but then it requires probably three or even four layers,

I chose instead to add Sparkling Hippocampus, love the name, over the polish I showed yesterday Magical Sea-lion.

Sparkling Hippocampus is a polish consisting of a clear base with micro glitter in light blue and silver. I added two layers over Magical Sea-Lion. It was really easy to work with and spread out on the nail without any problems. The drying time was ok and in the pictures I have a topcoat on.

I really liked this polish much more than I expect to. I tested on swatch sticks to paint with this over both white, black, silver and dark blue and all the variations were fine, but I thought it looked best over dark blue. And I think that this might be used at Christmas again. 

Appeal4 can be found at Edgy Polish.

12 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!