måndag 29 juni 2015

My Top 5 Purple Polishes!
Att plocka ut sina fem favoriter av vilken färg det än kan gälla var minsann inte enkelt, men jag har ändå tänkt att jag ska göra ett par inlägg med mina favoriter. Jag hade givetvis kunnat välja topp 10, men det blir lite mycket tycker jag.

Jag valde att börja med mina Lila lack eftersom lila var den färg som fick mig att börja älska nagellack. Det finns andra lack än dom jag visar idag som kanske egentligen är vackrare, men dom här är ändå dom 5 som jag gillar mycket och flera av dom betyder något extra för mig.

Jag har valt att inte visa en hel manikyr av varje lack. Det finns redan i tidigare poster som jag länkar till, utan istället gjort en skittle så ni ändå får se hur dom här ser ut på naglarna.

Så låt mig börja med ett lack som jag misstänker kanske inte bara finns på min topp 5 lista.

To pick only five of your favorites regardless on what color it is wasn't an easy task, but I will try to do it and share with you. I could of course had chosen to show my top 10 but I think that was a bit too much. 

I chose to start with my top purple polishes because that was the color that started my love for nailpolishes. There are other polishes besides the ones that I show you today that maybe is more beautiful but these five are the ones that I love very much and some of them means something special to me. 

I have chosen not to show a full manciure of every polish. There are already post about them that I will link too. Instead I have made kind of a favorite skittle so that you will see them on the nails as well as the bottles. 

So lets beginn with a polish that I suspect would be in many others favorit lists as well.


Zoya Aurora, ett helt underbart lila lack med massa prismatiskt glitter. Det här lacket ingår i Zoyas Ornament kollektion som faktiskt var den första kollektionen som jag köpte hela. Jag har sålt ett av dom lacken, men övriga är helt ljuvliga. Det här är ett lack som jag gärna sträcker mig efter när jag inte riktigt vet vad jag ska måla med.

Zoya Aurora a wonderful purple polish with lots and lots of prismatic glitter. This polish is part of Zoya's Ornament collection that actually is the first collection that I bought a whole set of. I have sold one of them but the rest is adorable and will stay with me. This is one of my to go polishes. You know the ones that you reach for when you can't deciede on what to wear. 


Color Club Eternal Beauty. Det finns flera anledningar till att det här hamnade på listan. Först och främst för att det är en vacker lila med helt galna regnbågar. Sen är det ju så att lack som har trevliga egenskaper när man ska måla med dom gärna hittar en plats i mitt hjärta. Det här lacket har nästan allt. Vacker färg, holo, kanon att måla med och det är alldeles utmärkt till stamping. Är det konstigt att jag gillar det? Nä, inte speciellt.

Color Club Eternal Beauty. There are several reasons why this made it to this listt. First and foremost because it is a beautiful purple with crazy rainbows. And for me a polish that is really easy to paint with has a little bit easier to find a place in my heart. This polish has almost everything. Beautiful color, holo, amazing formula and it is really excellent for stamping. Is it strange that I like it? No, not particularly.
Det här lacket har en speciell plats i mitt hjärta. Det är NYX Girls Between Mauve and Purple. Dels för att det var med bland dom första paketen jag vågade beställa från USA, men framför allt för att det fanns med i den första manikyren jag visade här på bloggen. Ja och så gillar jag ju färgen också förstås.

This polish really has a special place in my heart. It's NYX Girls Between Mauve and Purple. Partly because it was among the first polishes that I dared to order from the US but mostly because this was used in the very first manicure that I posted here on my blog. Well I really do like the color as well. 


OPI Honk If You Love OPI fick jag med som bonus vid en tidningsprenumeration och tänkte att jo det är nog snyggt, men hade nog inte räknat med att jag skulle gilla det så mycket som jag gör. Mörkt, vampigt och snyggt.

OPI Honk If You Love OPI is a polish that I got as a bonus when I started a subscription for a magazine. I thought it looked nice but I didn't think I would love it as much as I do. Dark, vampy and gorgeous. 


Och så A-England Avalon. Åh vilken skönhet det här är! Och vad den är svår att fånga på bild. Den här var ett sånt där lack som jag verkligen suktade efter och jag älskar det fortfarande. Ett underbart lack från ett märke som blivit lite favorit hos mig.

And of course A-England Avalon. Oh what a beauty this is! And how almost impossible is this to capture on a photo. This was one of those polishes that I knew I just had to have. And I still love it! This might also be one of the first Indie polishes that I bought. Zoya Aurora, OPI Honk If You Love OPI, Color Club Eternal  Beauty, NYX Girls Between Mauve and Purple and A-England Avalon.

Nu är jag nyfiken på era topp 5 av lila lack. Lämna gärna en kommentar.

And now I want to know what your top 5 would look like. Please leave a comment. 

9 kommentarer :

 1. Kul inlägg och kul med blandning av olika sorters lack!
  Jag är rätt dålig på det där med favoriter och lila (som jag gillar jätttemycket) är tyvärr en färg som ibland skär sig mot min hudton. Det är något jag insett rätt nyligen som förklarar för mig varför jag sällan trivs i mina lila lack... Gillade Essence Break Through väldigt mycket när jag bar den för den var precis rätt ton mot min hy. Annars gillar jag också CC Eternal Beauty, OPI You're such a Budapest, Orly Bubbly Bombshell samt ILNP Black Orchid.

  SvaraRadera
 2. Beautiful picks! I especially love the Color Club! :)

  SvaraRadera
 3. That's great picks, and I SO not would be able to do the same LOL, I'm impressed!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I think that I might have a smaller stash than you and that makes it easier ;)

   Radera
 4. Aurora, Honk If You Love OPI och Avalon är favvisarna här...:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aurora är ju ett sånt där lack som jag kan ha hur ofta som helst.

   Radera
 5. Wow super snyggt, älskar lila

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!