lördag 6 juni 2015

Reader's Choice - Powder Perfect Widow's Walk

Konstaterade att det här blir andra mörka lila holot jag visar denna veckan, men helt ärligt jag har svårt att få nog av den typen av lack så vad gör väl det!

Lacket som vann förra veckans omröstning är Powder Perfect Widow's Walk ett sånt där lack som jag bara måste ha om jag ser något på en blogg. Ett mörkt lila rödtonat holo. Vem kan motstå ett sånt lack? Inte jag i alla fall så självklart köpte jag det här. För över ett år sedan..

Jag blev dock lite förvånad när jag målade med det här och upptäckte att det faktiskt led lite av holosjuka. Alltså att man gärna drar med sig det redan målade lacket om man försöker rätta till något eller råka komma åt där man redan målat. Alltså får man vara lite försiktig när man målar första lagret.

Det täcker helt på två lager och torkar fort. Jag upplevde det även som lite tjockt faktiskt, men det kan ju också bero på att det stått ett tag hos mig. På fotona har jag topplack på.

Oavsett holosjuka och något tjock formula så är det en helt underbar färg. Det är mer en scattered holo i det här än i t.ex CbL Woman From Tokyo som jag visade innan i veckan, men på ett sätt så gillar jag nästan det bättre för jag tycker att färgen på själva lacket kommer fram mer på det här sättet.

Slumpgeneratorn har åter talat och jag uppskattar verkligen om ni röstar på nästa veckas lack.

This will be the second dark purple holo I show this week, but quite honestly, I find it difficult to get enough of that type of polishes so what does it matter!

The polish that won last week's vote is Powder Perfect Widow's Walk one of those polishes that I simply must have if I see one on a blog. A dark purple leaning towards red holo. Who can resist a polish like that? Not me anyway, so of course I bought it. For over a year ago ..

However, I was a little surprised when I painted with this and discovered that it actually suffered a bit of holo sickness. You know the kind of polish that tends to drag the alredy painted color with the brush if you try to fix something or accidentally touch the already painted area of your nail. So you have to be a little careful when painting the first layer.

It covers completely in two layers and dries quickly. I thought this was a bit thick in the formula, but it could also be because it has been standing a while in my drawer. In the photos I have a layer of topcoat on.

Regardless the holo sickness and slightly thick formula it is a wonderful color. It's more of a scattered holo than in CbL Woman From Tokyo that I showed before this week. And I kind of like the scattered effect almost better because I think the color of the polish shines through better with that. 

The Random Number Generator has been used again and I really appreciate if you vote for next week's polish.

15 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!