måndag 8 juni 2015

Blå Måndag - Parrot Polish Blue Martian Juice

Idag är det Blå Måndag hos Emelie på Makeup By Blowfish och jag verkar ha kommit in i en jag visar lack jag inte blev så glad över som jag trodde period. För det kommer att gälla både dagens och morgondagens lack faktiskt.

Det här är Parrot Polish Blue Martian Jucie ett lack som jag återigen gör misstaget att skaffa eller faktiskt få när det gäller det här för jag vann det i en giveaway där jag själv fick välja lacken jag ville ha från Parrot för att jag blir kär i färgen och väljer det fastän det är ett jelly som jag ju inte gillar.

Och mycket riktigt när jag sitter och applicerar känner jag direkt att jag inte gillar att se VNL, men den blåa färgen är ju helt underbar. Inte helt vanligt med ett jelly med skimmer i. För det är det i det här och ett väldigt fint sådant.

Jag har faktiskt fyra lager på bilderna och topplack. Torktiden var ok, kanske lite seg, men inget som ett snabbtorkande topplack inte fixar. Jag tycker att jellys är lite trixiga att få jämna på nageln. Det gäller att man tar ganska flödigt med färg.

Färgen är ju som sagt helt ljuvlig, men jag tror jag dyker ner i min låda och letar upp ett mer täckande lack i liknande nyans. 


Today is Blue Monday at Makeup by Blowfish and I have got stuck in polishes that didn't appeal to me as I thought they would. Because that is the case of both todays and tomorrows polish.

This is Parrot Polish Blue Martian Jucie a polish that I once again made the mistake of acquiring or actually get in terms of this because I won it in a giveaway where I had got to choose the polishes from Parrot Polish that I wanted and I fell in love with the color and choose it even though it is a jelly that I don't like.

And indeed when I sit and apply I feel right away that I don't like to see the VNL, but the blue color is quite wonderful. Not quite as usual with a jelly with shimmer. And the shimmer in this is really pretty.

I actually have four layers on in the pictures and topcoat. The drying time was ok, maybe a little chewy, but nothing that a quick-drying topcoat can't fix. I think jellys is a bit tricky to get even on the nail. You need to take pretty much color on the brush to make it work. 

The color is as I have said quite lovely, but I think I will dive into my drawer and take out something similar but much more opaque instead. 


13 kommentarer :

 1. Jättesnygg blå nyans verkligen, synd att du inte gillade det. Jag har jättesvårt med jelly lack själv för jag vill ha min manikyr 100% täckande! ;)
  xx

  SvaraRadera
 2. Jag förstår vad du menar, tycker allt som oftast inte heller det är snyggt med vnl. Bäst är de jellies som täcker med tre lager men ger supermycket glans, men de är nog eg mer crellies än jellies...
  Säkert mycket användbart i nailart dock!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Crellies gillar jag. Dom blir så glansiga och fina.

   Radera
 3. I see what you are thinking, if I were in your situations that would have been my thoughts exactly LOL
  Actually it's a bit scary how eye-to-eye we see a lot of polishes lately, are you my long lost younger sister :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. I don't have any sisters so from now you are my sister from another mother :)

   Radera
 4. Jag tycker det ser fint ut, men så gillar jag ju jellys också. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, gillar man jellys så är det här suveränt.

   Radera
 5. I love blue jellies and this looks great on you!

  SvaraRadera
 6. Synd att det var så genomskinligt, men oj så snygg färg.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!