söndag 7 juni 2015

Smitten Polish - Va Va Voom

Idag visar jag ett lack som stod högt på min önskelista. Ett lack som jag trodde jag skulle älska, men så blev det faktiskt inte riktigt.

Smitten Va Va Voom tyckte jag såg helt gudomligt ut på alla bilder jag såg. Många av dom visade lacket som mer rött än vad jag upplever det. För det är nämligen där skon klämmer. Jag älskar röda glittriga lack, men det här är faktiskt mer åt det bruna hållet än åt det röda. Mycket synd för glittret i det är ju helt fantastiskt. Och namnet. Jag älskar namnet!.

Som sig brukar med lack från Smitten så är det mycket bra att applicera och täcker med tre lager som torkar i alldeles normal takt. På bilderna har jag topplack på.

Som sagt det här gick inte riktigt hem hos mig, men alla lack kan ju inte göra det.


Today I show a polish that was high on my wish list. A polish that I thought I would love, but that didn't happen.

Smitten Va Va Voom looked absolutely fabolous in all the pictures I saw. Many of them showed the polish much more red than what I experience it. For that is the biggest problem with this for me. I love red glittery polishes, but this is actually more to the brown side than the red. Too bad because the glitter in it is absolutely fantastic. And the name. I love the name !.

It's really easy to apply as usual with polishes from Smitten and covers with three layers that dries in just a normal pace. In the pictures I have topcoat on.

As I said this was not really my kind of color, but hey you can't love them all.

18 kommentarer :

 1. Riktigt fint :) Jag blir mer och mer sugen på att köpa fler Smitten

  SvaraRadera
 2. Tycker det att fint ut men förstår vad du menar! En av anledningarna till att jag sällan swatchar lack är att jag är orolig för att inte förmedla dem rätt och därmed riskera att någon tror de ser annorlunda ut. Har hänt mig flera gånger att jag köpt lack från bilder som visar en färg där jag sen ser en annan...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det händer hela tiden tycker jag. Tråkigt. Jag lägger hellre ut än sämre bild med rätt färg än en där man inte ser den riktiga färgen.

   Radera
 3. I know the feeling, photos feature a polish to be something quite different than it is in person...
  But those tiny holo sparkles are adorable...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes they are! And it turned out that the photos didn't show me the wrong color. This has lost it's red tone.

   Radera
 4. Jag tycker det är supersnyggt, men så gillar jag bruna lack också. Förstår vad du menar dock och tycker mig minnas att jag har sett swatcher på det som är betydligt rödare. Har ditt ex ändrat färg månne? Händer ibland med indielack. Har jag märkt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bruna lack är ju inte alls min grej. Och det visade sig att efter en koll direkt med Smitten att detta tappat färgen.

   Radera
 5. Så synd, för lacket ser otroligt vackert ut på dina naglar!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blir alltid så besviken när det är ett vackert lack som jag helt enkelt inte riktigt kan gilla.

   Radera
 6. I would prefer it to be red as well :)

  SvaraRadera
 7. Tycker färgen är jättefin, som höstlöv med glitter eller något sådant. Och djupet i lacket är underbart. Men vi har ju alla olika smak. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ser lite ut som höstlöv faktiskt. Får ha det till hösten igen och då kanske jag gillar det bättre.

   Radera
 8. Jag gillar också den bruna nyansen, men vad lustigt, jag upplevde det som mörkrött när jag testade det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var rödare då, men jag har fått suverän kundservice från Smitten och får ett annat lack som kompensation för att det här har tappat färgen.

   Radera
 9. Oj så vackert lack!!
  Jag älskar också röda lack.. röda lack är min absoluta favorit!
  Jag älskar dock det murriga bruna i detta lack! :)
  xx

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är ju också väldigt svag för just röda lack :)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!