lördag 27 juni 2015

Reader's Choice - A-England Dragon

Jag inser när jag plockar fram veckans vinnare av Läsarnas Val att det var riktigt länge sedan A-England Dragon fick pryda mina naglar. Synd för det här är ett riktigt fint lack. Återigen är det tur att jag har er som röstar fram lite glömda favoriter åt mig.

Dragon skulle nog jag vilja kalla för skogsgrönt, med holo. Som de flesta A-England lack så är holo effekten mer en detalj som höjer lacket än galna regnbågar. Och precis som andra lack från samma märke så är det en dröm att måla med. I alla fall om man som jag gillar lite tjockare lack. Två lager räcker. Faktum är att jag tror ett skulle kunna funka också. På bilderna är det två lager och topplack.

Det här är absolut ett lack i min smak. Jag gillar verkligen den här lite murriga mörka gröna färgen. Känner mig hemma i den året om.

Glöm nu inte att rösta fram nästa veckas lack. Slumpgeneratorn valde tre helt olika lack som ni får välja på.
I realize when I picked up this week's winner of the Readers Choice that it was a really long time since I wore A-England Dragon the last time. Too bad because this is a really nice polish. Again, it's fortunate that I have you who tells me to use those forgotten favorites again.

I would say that Dragon is a forest green polish with holo effect. Like most A-Englands polishes it's more of a subtile holo effect than mad rainbows. And like other polishes from the same brand, it's a dream to paint with. At least if you like me like a little thicker polishes. Two layers is enough. In fact, I think that you could get away with only one as well. In the pictures I have two layers and topcoat.

This is absolutely a polish to my taste. I really like this little drab dark green color. It makes me feel comfortable any time of the year.

Don't forget to vote for next weeks polish. The random generator chose three completely different polishes for you to choose from.

9 kommentarer :

 1. Jättefin, ett lack helt i min smak med.

  SvaraRadera
 2. It's one of the beautiful green holo classics in the NPA world :)

  SvaraRadera
 3. Älsk på Dragon. Så himla fint!

  SvaraRadera
 4. Älskar Dragon! Så fin grön nyans och holoeffekten gör det extra spännande.

  SvaraRadera
 5. Jag har inga A England men den här lockar mig varje gång jag ser den! Superfin!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!