tisdag 23 juni 2015

L.A Girl Brites - Kryptonite

Konstaterade just att det blir en del grönt här på bloggen denna veckan, men grönt är ju skönt som ni vet.

L.A Girl är ett märke som jag tycker riktigt bra om, men som tyvärr inte är helt enkelt att få tag på. Det här lacket som kommer från deras Brites serie heter Kryptonite och jag fick det via ett swap för ett år sen.

Lacket är ett ganska skarpt grönt crellie, Jag tycker nog att det kanske är något mörkare i verkligheten än på bilderna. Det är lätt att lacka med och torkar lite halvmatt ganska fort.

På bilderna har jag tre lager på och det ser ut som att det skulle vara riktigt mycket VNL, men det är det faktiskt inte IRL för då hade jagt inte tyckt om det. Visst ett fjärde lager hade inte skadat för det är inte 100 % opakt som det är nu. Men jag gillar det här ändå. Eftersom det torkar ganska matt så har jag topplack på bilderna.

En härlig färg som passar bra den här tiden på året tycker jag.
You will get a lot of green this week, but that is a nice color so why not!

LA Girl is a brand that I feel really good about, but which unfortunately is not so easy for us in Sweden to get a hold of. This polish is from their Brites series and is called Kryptonite and I got it through a swap a year ago.

The polish is a pretty sharp green crellie, I think that it's slightly darker in reality than in the pictures. It's easy to paint with and dries a little semi-matte.

In the pictures I have three layers and it looks like I have lots of VNL, but in reality it doesn't that much at all. Sure, a fourth layer would not hurt for it is not 100% opaque as it is now. But I like it anyway. As it dries matte I applied a layer of topcoat and that is how you see it in the pictures.

A lovely color that works well this time of year I think.

11 kommentarer :

 1. This is more your kind of green than mine ;)

  SvaraRadera
 2. Riktigt fint! Du råkar inte ha Isadoras Go Green och kunna göra en jämförelse?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den har jag tyvärr inte annars hade jag fixat en jämförelse.

   Radera
 3. Vilken läcker färg =) Nästa synd att du postar den nu-den hade suttit som en smäck på grön onsdag =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hade den, men jag hade annat planerat till onsdagen ;)

   Radera
 4. Väldigt härlig grön! :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!