torsdag 25 juni 2015

Glitter Gradient with Shimmer Candace

Idag piffar vi upp gårdagens gröna NYC High Line Green med en glitter gradient gjord med hjälp av Shimmer Candace.

Candace är ett glitterlack med klar bas och sen fyllt med prismatiskt, svart och guld glitter. Det jag tycker är kul med det här lacket är just att det är svart glitter i. Inte det vanligaste kanske. Jag har gjort enklaste varianten och bara lagt en sträng av lacket längst ut på nageln och sen dragit ner det till en gradient med penseln som finns i flaskan.

Det här är den manikyren som jag bar på Midsommarafton faktiskt. Jag var inte helt övertygad om att det blev superbra, men glittrigt och festglatt i alla fall.






Today I will show you how I spiced up yesterday's NYC High Line Green with a glitter gradient using Shimmer Candace.

Candace is a glitter polish with clear base and then filled with prismatic, black and gold glitter. What I think is fun with this polish is that it has black glitter in it. Not the most common, perhaps. I've made the simplest version of a gradient and just put a string of polish at the tip of the nail and then pulled it down to a gradient with the brush from the bottle.

This is actually the manicure I wore on Midsummer Eve. I wasn't totally happy about it, but at least it was glittery and festive which worked well as I was on a party.

3 kommentarer :

  1. Well from where I'm watching it does look really good, so I think you should be happy about it!

    SvaraRadera
  2. Snyggt det blev med glittret

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!