fredag 14 november 2014

Zoya - India

Vissa lack är bara så förbaskat vackra och Zoya India är definitivt ett av dom!

Mörkt rött med guldskimmer, vampigt, vackert och faktiskt helt underbart. Ja och dessutom täcker det på två lager torkar fort och jag inser nu att jag låter lite besatt....

Fast på Zoyas sida beskrivs det som djupt röd, jag skulle nog vilja säga att det är vinrött. Men är det ett vinrött lack med guldskimmer i som ni letar efter så kan ni sluta och se till att köpa det här.
 


Some polishes is just so damn beautiful and Zoya India is definitely one of them!

Dark red with gold shimmer, vampy, beautiful and actually quite wonderful. And covers in only two layers, dries quickly and I now start to realize that I sound a bit obsessed ....

On Zoyas website it is describes it as deep red, I'd like to say it's burgundy. But if it'ss a burgundy polish with gold shimmer that you are looking for you can stop look and just buy this one.

9 kommentarer :

 1. Jo, men jag beställde ju hem den här kollektionen för ett tag sedan men har jag ens testat ett endaste lack än? Nope. Det här ser helt fantastiskt ut, måste jag säga. Måste verkligen testa snart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hallå, nu får du nog ta och testa ett par stycken. Du lär inte bli besviken!

   Radera
 2. Otroligt läckert! Zoya har så himla många snygga lack

  SvaraRadera
 3. Det här ser så fint ut! Tänkte köpa det men försöker begränsa mig lite i lackinköp just nu, men den står högt på önskelistan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Måste också begränsa mig lite, men är glad att jag köpte den här kollektionen.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!