tisdag 4 november 2014

Depend 2080 Silver Moon

Att jag inte visat alla av de lacken jag köpte från Depends Chameleon kollektion förrän nu är nästan lite pinsamt faktiskt. En riktigt bra kollektion som är värd lite uppmärksamhet.

Jag vet att de här lacken har namn förutom sina nummer, men jag lyckades faktiskt inte hitta vad det här kallas för mer än 2080. Men tack vare Camillas kommentar så vet jag nu att det heter Silver Moon.

2080 är i alla fall ett duo eller möjligen multikromt lack som växlar i ganska tydliga färger mellan grått, silver och rosa. Jag måste säga att jag tyckte överraskande mycket om det här. Jag hade nästan trott att jag skulle tycka det var lite tråkigt, men det är det inte alls.

Lacket är smidigt att måla med och täcker på två lager. Torktiden var bra och jag har topplack över på bilderna.

Tyvärr så var det här en Limited Edition så den säljs inte längre, men har man tur kan man hitta de här lacken på utförsäljning och då och då på Tradera.


The fact that I have not shown all of the polishes I bought from Depends Chameleon collection until now is almost a little embarrassing actually. A really good collection that is worthy of some attention. 

I know that this polish has a name in addition to it's number, but I couldn't  managed to find what it is. So I just have to call it 2080.

2080 is in any case a duo or possibly multichrome polish that changes in quite distinct colors between gray, silver and pink. I must say that I found this surprisingly nice. I had almost believed that I would think it was going to be a bit boring, but it wasn't at all. 

The polish is easy to paint with and covers in two layers. The drying time was good and I have a topcoat on in the images. 

Unfortunately, this was a limited edition so it is no longer sold, but if you're lucky, you can find these on sales and on eBay.

8 kommentarer :

 1. Jättefin. Just den där skaffade jag inte, men jag gillar de jag har, fina lack. Silver moon tycks den där heta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, då ändrar jag i texten så namnet kommer med. Tack så mycket!

   Radera
 2. Det här är superfint! Jag har själv ett lack kvar från kollektionen kvar att swatcha. Konstigt att man ibland har så svårt att komma till skott... :-)

  SvaraRadera
 3. Åh vilken vacker nyans det är

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!