lördag 29 november 2014

Läsarnas Val / Reader's Choice - Essie No More Film

Blurple det är vad det här lacket är. Alltså en blandning mellan blått och lila. Essie No More Film vann med enbart en ynka röst förra veckans omröstning. Ännu ett lack som stått otestat länge hos mig. Och återigen ett lack som när jag får det på naglarna undrar varför jag inte använt.

Kanske för att det inte ser superlockande ut i flaskan, men jag vet ju med mig att jag gillar att bära den här typen av lack, så lite knasigt är det.

Det är alltså blå/lila creme. Superbra formula. När det gäller Essie kan det ju vara antingen eller, men det här lacket är kanon att måla med. Tar man lite tjockare tror jag att det kan täcka på ett lager, men jag har två. Ett lager med Digital Flash över också.

Som jag skrev är det här absolut ett lack som jag trivs i. Vilsamt på något sätt, kan inte förklara riktigt hur. Och givetvis ett sånt där lack som får mig att fundera på nail art igen.

Tre nya otestade har ni att välja på till nästa vecka.
 

Blurple that's what this polish is. Thus a mix between blue and purple. Essie No More Film won with only one vote in last week's poll. Yet another polish that stood untested for a long time. And again a polish that when I got it on my nails was wondering why I have not used before.

Perhaps because it does not look super attractive just looking at the bottle, but I should have learned by know that I like to wear this type of polish so it was silly of me not to use it earlier. 

So it is blue / purple creme. Great formula. When it comes to Essie it could be either way, but this polish is great to paint with. If one takes a little thicker first layer I think that you could stop with one but I have two. And a layer of Digital Flash over too.

As I wrote, this is absolutely a polish that I enjoy. Restful somehow, can not explain quite how. And of course one of those polishes that makes me think about nail art again.

Three new untested is what you have to choose from for next week. 

5 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!