söndag 16 november 2014

NailArt Sunday - Golden Gradient!

Idag är det NailArt Sunday och jag förgyller den här blåsiga gråa dagen med lite guld.

Som ni säkert förstod så blev jag barnsligt förtjust i Zoya India och jag insåg ganska snart att det skulle bli snyggt med någon typ av guld nail art till detta lacket.

Jag plockade fram Zoya Ziv och bestämde mig för att svampa på en gradient och som jag misstänkt så funkade dom här två lacken alldeles utmärkt tillsammans. Jag måste säga att det här är nog något av det snyggaste jag visat på länge. Ett lager med Seche avslutade det hela och uppiffningen var fixad på mindre än 10 minuter.

It's NailArt Sunday and where I live the weather is grey and rainy so I will light up the day with some gold. 

As you probably realized, I was childishly delighted in Zoya India and I soon realized that it would be neat with some type of gold nail art on.

I picked up Zoya Ziv and decided to sponge on a gradient and I suspected that these two polishes would work well together and I was soo right.. I must say that this is probably one of the nicest manicures I have shown in a long time. A layer of Seche finished it all and the gradient was fixed in less than 10 minutes.

17 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...