lördag 15 november 2014

Läsarnas Val / Reader's Choice - Liquid Sky Lacquer This Girl's On Fire

Idag har jag ägnat mig åt skafferistädning. Så där kul med tanke på att anledning var att jag upptäckte att vi hade haft besök av möss där. Nåja, nu är det fint igen och maken min håller på att täta så dom små eländena inte ska komma in igen.

Lacket som ni valde åt mig förra veckan är Liquid Sky Lacquer This Girl's On Fire ett eldigt orangerött metallic lack. Återigen är jag lite fundersam över färgen som jag hade för mig skulle vara rödare, nu är det ju väldigt vackert som det är, men lite konstigt är det. Funderar på om det kan bero på att min flaska stått ett tag.

Det var lätt att lacka med dock fanns det faktiskt några pigmentklumpar i min flaska. Kanske skulle skakat runt den lite innan. Två lager räcker och torktiden var helt ok.

Det här är absolut en färg för mig. Jag älskar röda och oranga lack och det här är ju liksom något mittemellan.

Då får vi se vad ni röstar fram för lack som ska visas nästa vecka.
Today I have devoted myself to pantry cleaning. Not so much fun considering that reason was that I discovered that we had been visited by mice in there. Well, now it's fine again and my husband is making sure that the little creatures wont be able to get in there again.

The polish that you elected for me from last weeks poll is Liquid Sky Lacquer This Girl's On Fire a fiery orange-red metallic polish. Again, I am a bit puzzled about the color I thought this would be redder, now it's very beautiful as it is, but a little strange, it is. Thinking it might be because my bottle has stood awhile.

It was easy to paint with, however, there were actually some pigment clumps in my bottle. Perhaps I should hav shaken it around a little bit. Two coats is enough and the drying time was ok.

This is definitely a color for me. I love red and I love orange polishes and this really is like something in between.

So what will I swatch for you next week? Don't forget to vote. 

6 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!