måndag 10 november 2014

The Lady Varnishes - The Phantom

Det är alltid väldigt kul att testa nya märken tycker jag. Just det här hittade jag när jag var på jakt efter ett lack till en av tjejerna i vår födelsedagsgrupp. Och självklart kunde jag ju inte låta bli att köpa ett till mig själv också.

The Lady Varnishes är ett Indiemärke som jag hittade på Etsy och föll dels för fina färger, men också för dom söta små hängena på flaskorna. Lacket jag visar idag heter The Phantom och kommer från en kollektion som heter Naughty Boys. Det är ett riktigt mörkt plommonfärgat lack med massor av microglitter i rött, brons och guld. Det är så mörkt att det nästan skulle kunna uppfattas som brunaktigt.

Lite knepigt att få jämt först tyckte jag, men tredje och sista lagret rättade till det hela bra och jag måste säga att det är ett supervackert lack. Det torkar nästan lite matt så topplack är att föredra. Lite vampigt, lite hemligt och mystiskt nästan. Ett lack som jag trivs i suveränt bra.

Något som jag också tyckte var kul när jag skulle beställa var dels att jag fick bestämma färg på det lilla hänget, men också att man kan få det här med flera olika dofter eller helt utan doft vilket jag valde. Kul grej i alla fall.

Jag var nöjd med mitt första möte med The Lady Varnishes och kan mycket väl tänka mig att köpa fler från märket.
It's always great to try new brands. I found this brand when I was looking for a polish to give to one of the ladies in our birthday group. And of course I couldn't resist buying on bottle for myself as well.

The Lady Varnishes are an Indie Brand that I found on Etsy and fell for both because it looked like nice colors, but also for those cute little charms on the bottles. The polish I am showing today is called The Phantom and comes from a collection called Naughty Boys. It's a really dark plum-colored coat with lots of micro glitter in red, bronze and gold. It is so dark that it almost could be seen as brownish.

A little tricky to get evenly at first I thought, but the third and final layer straightened it all out and I must say it's a super nice polish. It dries almost a little dull so a topcoat is preferable. A little vampy, a little secret and mystical almost. A polish that I enjoy wearing very much.

Something that I also thought was fun when I ordered were that I had got to decide the color of the charm that hangs on the bottle and also that you can get it this with several different scents or no scent at all which I chose. Fun thing in all cases.

I was happy with my first encounter with The Lady Varnishes and can well imagine buying more from the brand.

7 kommentarer :

  1. Dark and intense polish! But love that glitter/ shimmer, amazing!

    SvaraRadera
  2. Sjukt fint! Det är verkligen superkul att testa nya märken, jag ser fram emot att testa min flaska. :-)

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!