tisdag 18 november 2014

Oopsie Daisies - Moonside

Svart med glitter brukar sällan vara fel i mina ögon och även om jag gillar det här så blev det inte kärlek vid första ögonkastet.

Lacket är Oopsie Daisies Moonside ett lack som förvånade mig genom att vara extremt skirt på första lagret, men täckte helt på bara två ändå. Sånt gillas givetvis. Torktiden var lite seg, men jag upplever att den gärna är lite segare när man har Peel Off baslack under så den kan säkert vara bättre med vanligt baslack. Jag har ett lager med Seche på, men ytterligare ett hade nog varit att föredra för det blev lite ojämn yta ändå tyckte jag.

Moonside består av en svart jellybas och så massa glitter i blått, grönt och rött. En härlig färgmix och jag tror helt ärligt att jag gillat lacket bättre om jag bara lagt på ett lager Seche till, för det är ju ett fint lack.


Black with glitter is seldom wrong in my eyes and although I like this it was not love at first sight.

The polish is Oopsie Daisies Moonside a polish that surprised me by being extremely delicate on the first layer, but covered completely in just two anyway. Such things is always liked. The drying time was a little long, but I feel that it willingly is a bit tougher when you have Peel Off basecoat underneath so it can definitly be better with plain base coat. I have a layer of Seche, but another had probably been preferable for it was a little uneven surface anyway.

Moonside consists of a black jellybase and lots of glitter in blue, green and red. A lovely color mix and I think quite honestly that I would have liked the polish better if I just put on another coat of Seche, because it's a fine polish.

11 kommentarer :

 1. Jag tycker faktiskt att det ser smått fantastiskt ut. Gillar kombinationen av färger, den känns ganska ovanlig.

  SvaraRadera
 2. Åh, jag gillar. Ser riktigt fint ut ju.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är fint och jag är förvånad att jag inte gillar det mer än vad jag gör.

   Radera
 3. That tiny glitter makes it perfect, pretty!

  SvaraRadera
 4. Inget wow för mig, men det är fint. ;-)

  SvaraRadera
 5. what a beautiful nail polish ! amazing pictures ;0

  SvaraRadera
 6. Är åxå svag för svart med glitter :) ser snyggt ut, men har själv märkt att på vissa lack krävs det där extra lagret med SV

  SvaraRadera
 7. Jag brukar vara väldigt lättflörtad vad gäller svarta lack med glitter, men jag föll ändå inte riktigt för det här. Tror att det var lite för mörkt glitter, så det inte syntes tillräckligt mycket, kanske... Det är absolut fint, bara inte någon stor kärlek.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!