söndag 2 november 2014

NailArt Sunday - Black Swirls!

I veckan så fick jag syn på en väldigt snygg manikyr hos Kerruticles som jag kände att jag måste testa. Och varför inte till denna veckas NailArt Sunday.

Ett lager med OPI A Roll In The Hauge åkte på, sen duttade jag droppar av svarta Rainbow Honey Nyx på tippen och en droppe ARITH i mitten på nageln. Använde den av mina dottingtools som egentligen mer ser ut som en nål och rörde ihop dom här två lacken.

Rätt så nöjd, men behöver nog lite övning tror jag. Högerhanden blev inte speciellt snygg kan jag lova så manikyren åkte faktiskt bort rätt fort. Om alla naglarna blivit som pekfingret hade jag varit supernöjd med det här.

Älskar i alla fall färgerna och idéen är suverän så jag tänker testa igen!
This week I saw a very good looking manicure at Kerruticles that I felt I must try. And why not for Lelacks NailArt Sunday.

I applied a layer of OPI A Roll In The Hauge and then I put some drops of black Rainbow Honey Nyx on the tip and a drop of ARITH in the middle of the nail. I used my dottingtools that actually looks more like a needle and mixed the two of them together.

Quite satisfied, but probably needs a little practice I think. My right hand was not particularly good looking so this manicure actually went away pretty quickly. If all the nails had looked like my forefinger, I would have been super happy with this.

Anyway, I love the colors and the idea of this manicure so it will be tried again!

21 kommentarer :

 1. Läckert, ser ut som svart rök eller svarta flammor!

  SvaraRadera
 2. Jätteläckert! Det ska jag nog också testa!

  SvaraRadera
 3. Åh va snyggt! Jag är mycket mer entusiastisk än du låter i din beskrivning! Tycker långfingret är helt perfekt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har en tendens att vara lite väl självkritisk ibland, men man ser ju så otroligt många perfekta manikyrer och vill så gärna göra en själv också.

   Radera
 4. It's so cool and pretty - It looks like smoke rising on your nails :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. It sure does! I will try this again and hope that my technique works on both hands next time.

   Radera
 5. Åh vad häftigt! Såg förhållandevis enkelt ut dessutom, känner mig inspirerad:)

  SvaraRadera
 6. Ser svin coolt ut och gillar valet av färgerna

  SvaraRadera
 7. Svar
  1. It was easy but I had too little time to make it perfect on both hands. I will try again :)

   Radera
 8. Det här blev ju väldigt lyckat! Har bara testat needle marbling nån gång och det gick sådär,kanske borde testa igen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som jag skrev gick det ju inte så värst bra på bägge händernas naglar.

   Radera
 9. This is soooo pretty! Love the color combos and the design. It looks fierce and hot! Love it!

  SvaraRadera
 10. Tycker det ser skitcoolt ut jag! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja. nu när jag kollar bilderna så är jag mer nöjd än när jag hade det på naglarna.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!