måndag 16 juni 2014

The Neverending Pile Challenge - PurpleDet var ju faktiskt väldigt dumt av mig att vänta så länge med att använda Depend 258!

Jag vet att jag fick det här i ett byte, men det kan vara så mycket som 1½ år sedan och när jag kikade på Depends hemsida så verkar inte det här säljas längre vilket kanske i och för sig inte är så konstigt med tanke på att det tillhör höstkollektionen från 2011.

Nå i alla fall det här lacket är ett dovt smutslila som torkar med lite matt finish. Nu kände inte jag riktigt för det så jag har topplack på vilket jag tycker får silverskimret som finns i lacket att framträda lite tydligare.

Jag tror att man kan stoppa redan på ett lager om man har lite kortare naglar, men jag har två lager på. Torktiden var jättebra.

Det här gillar jag. Jag tycker rent ut sagt att det är skitsnyggt i all sin enkelhet, så hittar ni en flaska i en fyndkorg någonstans. Köp den!It was actually very stupid of me to wait so long to use Depend 258! 

I know I got this in a swap and I think it can be as much as 1 ½ years ago and when I looked at Depends website it occured to me that this is discontinued, which might not be so strange since this actually is from their autumn collection from 2011. 

Well anyway this polish is a muffled purple almost a bit dusty shade that dries with a semi matte finish. Well I wasn't exactly in the mood for a matte polish so I have topcoat on which I think makes the silvershimmer appears more clear. 

I think you could actually stop at one coat if you have shorter nails, but I have two coats on. The drying time was great. 

I like this. I actually even like it very, very much in its simplicity so if you happened to find a bottle in a bargain basket somewhere. Buy it!


11 kommentarer :

 1. Det här går hem hos mig! Den här lila nyansen är både fin och smickrande för händer och naglar :) Skitsnygg!

  SvaraRadera
 2. Inte alls illa ☺ skönt med lite dovare toner ibland

  SvaraRadera
 3. You are right, this is darn pretty and unique, it's one of those polishes that only reveals it's beauty on the nails...

  SvaraRadera
 4. Det ser väldigt sofisktikerat ut!

  SvaraRadera
 5. Behaglig färg och snygg finish! Jag gillar det!

  SvaraRadera
 6. I would never have looked twice on this in the bottle, but I really like it on the nails :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Me neither, but it turned out to be a rough diamond.

   Radera
 7. This color is GORGEOUS! Such a chic purple with shimmer!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!