onsdag 25 juni 2014

The Neverending Pile Challenge - GoldJag visade ett lack från Maisie Shine för ett tag sedan och när jag lackat med det kom jag på att jag skulle vilja testa att göra en gradient med A-England She Walks In Beauty över. När det dessutom var Guld som tema i The Neverending Pile Challenge passade det ju utmärkt.

Ni kan ju själva tänka er min egen förvåning när jag helt plötsligt sitter med en layering istället. Faktiskt helt utan att tänka mig för så målar jag över hela nageln. Nu tycker jag ju i och för sig att resultatet blev bra, men det var kanske inte riktigt vad jag hade tänkt från början.

A-England She Walks In Beauty är ett guldfärgat layering lack av microglitter och lite större hexagoner i guld också. Det har en stark ton av rosa i sig. Enkelt att arbeta med och på bilderna har jag bara ett lager över det lila lacket. Det räcker alltså utmärkt för att få en bra effekt av det. Ett lager Poshé har jag över också.

Jo, men visst tycker jag om det så här, men nästa gång då blir det en gradient! Kul att jag dessutom matchar det lila med blåmärket på handen efter ett blodprov..I showed a lacquer from Maisie Shine a while ago and when I painted with it, I realized that I would like to try to make a gradient with A-England She Walks In Beauty over. And when the theme in The Neverending Pile Challenge was gold this was a perfect polish to use. 

As you can probably imagine my very own surprise when I suddenly is sitting with a layering instead. Actually quite without thinking I had painted over the entire nail. Well the result in itself  was good, but maybe not quite what I had in mind from the beginning.

A-England She Walks In Beauty is a layering polish in gold with micro glitter and larger hexagons in gold as well. It has a strong tone of pink in it. Easy to work with in the pictures I have only one layer over the purple polish. So as you can see that is enough to get a good effect of it. I also have a layer of Poshé over it. 

Yes, but of course I like it like this, but next time there will be a gradient! And I additionally match the purple in the base color with the bruise on my hand gotten from a blood test ..

7 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!