måndag 2 juni 2014

OPI - Where Did Suzi's Man-Go?

Häromdagen så hade en av tjejerna jag följer via Instagram konstaterat att man ger alltför lite kärlek till dom där "vanliga" märkena som kanske till och med var ens favoriter innan alla Indielack gjorde sitt intåg och dessutom blev relativt lätta att få tag på. Det tycker jag stämmer rätt bra. Marknaden har exploderat och det finns ju så mycket roligt som man vill visa så vissa märken har en tendens att kanske bli stående lite oförtjänt länge i lådan som t.ex det här lacket från OPI.

Det här kommer från Brazil kollektionen och den har ju förvisso inte varit ute på marknaden alls lika länge som en del andra lack från mainstream märken som jag har i lådan, men jag kände ändå att nu när första sommarmånaden är här var det dags att visa detta.

Jag skulle nog vilja säga att det är aningen mer klös i färgen än vad mina bilder visar, men en väldigt trevlig persiko orange liksom. Det var dessutom mycket trevligt att lacka med och täcker på två lager. Jag tyckte inte att det blev strimmigt och dessutom var det väldigt glansigt och fint även utan topplack, men på mina bilder så har jag ett lager av Poshé över.

En härlig sommarfärg och om jag hade varit brun och fin i huden hade den varit ännu finare misstänker jag. Klart värt att äga i alla fall.
The other day, one of the girls I follow via Instagram determined that she gives way too little love for those "regular" brands that might even were your favorites before all the Indiepolishes made theirs appearance and additionally became relatively easy to obtain. I absolutly agree with her. The market has exploded and there is also so much fun that you want to show that some brands have a tendency to might be standing a little undeserved time in the drawer such as this polish from OPI .

This comes from the Brazil collection and it has certainly not been out on the market nearly as long as some other polishes from mainstream brands that I have in the drawer, but I still felt that now that the first summer months are here, it was time to show this.

I'd like to say it's a bit more sharper in color than my photos show, but a very nice peach orange as well. Furthermore, it was very nice to paint with and covers in two layers. I didn't think it became streaky and also it was very shiny and nice even without a top coat, but at my pictures, I have a layer of Poshe over.

A lovely summer color and if I had been more tanned I suspect it would have been even more lovely. Clearly worth owning anyway.

12 kommentarer :

 1. Fint!
  Jag blir mer sugen på Brazil kollektionen ju fler bilder jag ser från den. Men Coca cola kollektionen är på väg hem hit så jag får vänta lite. Sen är det ju min månad i juli samt USA resa så jag antar att jag kommer gå lite plus på nagellackslistan snart ändå :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och jag är ju sugen på en hel del från Coca Cola kollektionen. Jag har ju också Juli som månad så jag håller mig tills efter det. Eller jag ska försöka i alla fall.

   Radera
 2. Jättesnygg korall, och OPI är ju ett av mina favorit märken :o) Xx

  Makeup by Candlelight

  SvaraRadera
 3. Så är det nog, indielacken har tagit över för mig. Detta är superfint. :-) Härlig glad färg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir ju så. När jag började blogga så var det OPI och China Glaze som var dom stora märkena. Dom man liksom suktade efter.

   Radera
 4. Fint lack, gillar de här lite krämiga pastellerna jättemycket! Jag håller helt med om att krämisarna får för lite uppmärksamhet, visst kan man nästan säga att man tillslut har tillräckligt många/en i varje färg vilket väl gör att nya OPI-kollektioner inte alltid känns superheta men krämisar är så mångsidiga och trevliga att jobba med! Det finns just nu lite för många indies-märken och nya kollektioner för att jag ska kunna hänga med där :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varenda gång jag målar med krämlack så funderar jag på varför jag inte har mera!

   Radera
 5. Fin sommarfärg! Och ja, det är så lätt att de traditionellt blir bortglömda, många indiesar är ju liksom extra allt:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, så är det. Precis som med husmanskost. Den blir bortglömd för att man hellre köper pizza liksom.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!