onsdag 11 juni 2014

The Neverending Pile Challenge - China Glaze Pink Of MeDet här är absolut inte en färg som ni ser ofta här hos mig. Blekrosa kräm är liksom inte riktigt min grej. Men när temat var rosa idag så tyckte jag det var dags att släppa fram dom här arkivbilderna.

Lacket köpte jag till United In Pink veckan vi hade i Oktober och förmodligen kommer att ha även i år. Det är en del av China Glaze trio som dom sålde där delar av intäckten gick till bröstcancerforskningen.

Namnet är Pink Of Me och nu är det ett tag sedan jag lackade med det, men eftersom jag oftast skriver ner hur många lager jag målat med och hur det var så vet jag att det här är tre lager och som vanligt med lite pastelliga lack så blev det lite ojämt innan jag la på ett lager av Poshé.

Som sagt inte något jag bär ofta, men jag tycker ändå att det är bra att ha i samlingen. En bra basfärg och även en ganska diskret färg om man skulle behöva ett sånt typ av lack.

Sen ångrar jag absolut inte att jag köpte det här för att bidra med lite pengar till forskning har jag inget emot.


This is definitely not a color you see often here at Lacky Corner.  Pale pink cream is so not my type of color. But when the theme was pink today I thought it was time to let this out from the archive. 

I bought this polish to use at our  United In Pink week we had in October and probably will have this year as well. It is part of the China Glaze trio that they sold where parts of the income went to breast cancer research. 

The name is Pink Of Me, and it's been a while since I painted with it, but since I usually write down how many layers I use and who it is to paint with I know that this is three coats and as usual with pastel polishes it becomes a bit uneven before I put on a coat of Poshe. 

As I said this is not something I wear often, but I still think it's good to have in the collection. A good base color and also a fairly subtle color if you would need one of those type of polishes. 

I absolutely don't regret that I bought it. The fact that it made me make a contribution to research is something I have nothing against.

10 kommentarer :

 1. That is a pretty pink, very subtle :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. It's not my color but it's still very usefull.

   Radera
 2. Nja, inte riktigt min färg även om syftet med lacket såklart är väldigt bra!

  SvaraRadera
 3. Jag har nyligen börjat söka efter denna typ av mjuka dammiga färger. De är inte spektakulära kanske men ack så användbara! Tänk dig en mysig gradient, eller som bas i vilken nail art som helst. Jättefin helt enkel!
  Duktigt att du skriver ner hur många lager du använder, jag tror alltid att jag ska komma ihåg det, men det gör jag ju aldrig sen :|

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar alltid göra utkast med bilderna och hur mycket lager jag haft. Annars hade jag aldrig kommit ihåg det.

   Radera
 4. Inte riktigt min typ av rosa, men det är ändå rätt fint!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!