fredag 27 juni 2014

Holofredag - Darling Diva Polish OMG BFD

Då var sista jobbardagen för veckan här. Känns ju alltid skönt förstås. Och det är ju Skimmerskuggans holofredag också. Inte fel det heller.

Idag visar jag ett lack från Darling Diva Polish som heter OMG BDF ett lack som jag faktiskt inte helt bestämt mig för vad jag tycker om ännu. I vissa vinklar är det helt underbart och i vissa bara helt ok liksom.

Lacket är ett mörkgrått lack med holo och faktiskt något duokromt mot lila i sig. Precis som de flesta Darling Diva lacken är det lätt att jobba med även om det här var aningen skirt så jag har fyra lager på. Men det torkar fort så det är ingen större fara. Ett lager med Poshé har jag också.

Som sagt det här lacket är knepigt. I solljus är det helt ljuvligt, men annars är det ett lack som jag känner är lite halvtrist faktiskt. Vad tycker ni om det här?
Last working day for the week is already here and is always nice! And it's also Skimmerskuggans holofriday. Another good thing. 

Today I show you a polish from Darling Diva Polish called OMG BDF a polish that I actually haven't quite decided what I think about yet. At certain angles, it is absolutely beautiful and some just ok. 

The polish is a dark gray coat with holo and actually some duochrome towards purple in it. Like most Darling Diva polishes it is easy to work with, although this was slightly sheer so I have four layers on. But it dries quickly so that doesn't cause any problems. I also have a layer of Poshe. 

So this polish is tricky. In sunlight it is absolutely adorable, but otherwise it's a polish that I feel is a little boring almos. What do you think of this?

12 kommentarer :

 1. Jag har ju liiite svårt med gråa holos, jag älskar ju färg så grått går inte hem hos mig tyvärr. Men holo är det ju alltid tummen upp för! ;-)

  SvaraRadera
 2. I'm not a grey fan either, but this is really cool!

  SvaraRadera
 3. Fint i solon, jag är rätt förtjust i mörkare holos så det här är inte alls dumt i mina ögon.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag faller också ofta för mörkare holon.

   Radera
 4. Det kanske blir bättre som layering? Över svart kanske? Tyckte det såg lite... fattigt och färglöst ut...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det skulle förmodligen göra sig bättre över svart. Får testa nästa gång.

   Radera
 5. Hmmm I'm not quite sure about the colour. I know that I think four layers are too many :)

  SvaraRadera
 6. Jag tycker det ser ganska coolt ut, ska bli spännande att testa min flaska. Är dock inte övertygad om att jag kommer att älska det...

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!