måndag 23 juni 2014

The Hungry Asian - Strawberry

Igår visade jag ju mina jordgubbsnaglar och jag känner att jag måste visa er lacket som jag hade som underlag. The Hungry Asian Strawberry.

Det här lacket var länge ett av mina största lemmings och vad gör jag när jag äntligen har det i mina ägor? Jo, precis som vanligt. Låter det stå i lådan över ett år innan jag använder det. Återigen är det skämskudden som åker fram.

Det här är ju bara så himla fint lack. En jordgubbsröd bas med små, små svarta prickar i. Dessutom lätt att lacka med. Täcker på två lager och torkar fort. Alltså det här är ju som en dröm att jobba med. För mig var nog just The Hungry Asian en av dom där första Indietillverkarna som jag verkligen suktade efter lack från. Också en av de första som jag vågade beställa från Etsy vet jag.

Lacket är helt underbart och jag blev faktiskt sugen på att köpa fler från henne nu. Dock är jag inte helt säker på att just det här går att få tag på längre vilket givetvis gör att jag är ännu gladare att jag faktiskt köpte det.
 Yesterday, I showed you my strawberry nails and I feel I have to show you the polish I had as a basis. The Hungry Asian Strawberry.

This polish was long one of my biggest lemmings and what do I do when I finally have it in my property? Well, just like usual. I let it stand in the drawer for over a year before I use it. Again I feel really embarrassed.

This is just so damn fine. A strawberry red base with tiny black dots in. Also easy to paint with. Covering in two coats and dries quickly. So this is like a dream to work with. For me The Hungry Asian was one of those first Indie creators who I really had craving to buy polishes from. Also one of the first that I dared to order from Etsy, I remember.

The polish is absolutely wonderful and I actually got eager to buy more from her now. However, I am not entirely sure that this particular polish is available anymore which of course makes me even happier that I actually bought it.

12 kommentarer :

 1. Wow! Det ser helt underbart ut! =)

  SvaraRadera
 2. That really is sweet, and does actually remind me of strawberries...

  SvaraRadera
  Svar
  1. It's a lovely polish and it certinaly made me want to eat those berries.

   Radera
 3. Supersött, både lacket och flaskan med etiketten. ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Flaskorna är jättefina från The Hungry Asian.

   Radera
 4. That's so pretty! I also sighed for Hungry Asian-polishes, but I never got around to buying any. Sneeze Breeze was on my wish list for such a long time :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh Sneeze Breeze! That is also a very pretty polish.

   Radera
 5. Love it!!! This is soooo pretty! I super love the color and the small black dots. Great choice!

  SvaraRadera
 6. Vilket härligt lack! Ser nästan ätbart ut.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!