tisdag 18 mars 2014

NCLA - Pick me up at Melrose Place

Dom här bilderna har jag faktiskt färgkorrigerat lite grann. För jag vill verkligen visa er vilket härligt lysande lila lack NCLA Pick Me UP At Melrose Place är. 

Inte nog med att det är en häftig lila färg, det är också mycket trevligt att lacka med. Kanske lite, lite rinnigt. Täcker på två lager och torkar fort och riktigt glansigt och fint. Jag har dock ett lager med Seche över. 

Även om jag verkligen gillar färgen så är det inte så att jag hoppar jämfota av glädje över den. Jo, den är kul, men det stannar liksom med det på något sätt. Kanske helt enkelt inte riktigt var på humör för den när jag bar den. För vanligtvis så brukar jag älska den här typen av lila. 

Har ni möjlighet att testa lack från NCLA så tycker jag absolut ni ska göra det. Bra lack med hög kvalité är mitt omdöme. 

I have actually color corrected these pictures a bit. Because I really want to show you what a lovely bright purple polish NCLA Pick Me UP At Melrose Place is. 

Not only that it is a cool purple color, it's also very nice to paint with. Maybe it bit runny, but just a bit. Covering with two coats and dries quickly and really shiny and nice. However, I have a layer of Seche over. 

Although I really like the color, it's not that I'm jumping up and down with joy over it. Well, it is fun, but that is were it stays somehow. Perhaps it's as simple as I just wasn't in the mood for this type of color when I wore it because I usually love this type of polishes. 

If you get the chance to try polishes from NCLA I definitely think you should do it. Good polishest with high quality is my opinion.

18 kommentarer :

 1. Alltså wow. WOW. Jag MÅSTE ha det här!!!

  SvaraRadera
 2. I love this one - and am so happy to have it in my stash - perfect for the months ahead of us!

  SvaraRadera
 3. Woow vilket underbart lack. Jag måste, precis som sanna också ha det här! Så himla fint :)

  SvaraRadera
 4. Jag gillar't - den där typen av lila är så läcker när sommarsolen är framme! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att jag kommer gilla den mer när solen tittar fram.

   Radera
 5. Åh, ett lack helt i min smak. Upp på önskelistan med det.. också!

  SvaraRadera
 6. Mycket snyggt! Men vars får man tag på NCLA? :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom hittar man på deras egna hemsida eller hos Harlow & Co :)

   Radera
 7. What a fantastic looking purple!! <3

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!