lördag 22 mars 2014

Läsarnas Val / Readers Choice - Treasures By Tan After Shock

Idag blir det ordentligt rosa i Läsarnas Val. Lacket som ni valde utan större konkurrens av dom andra är Treasures By Tan After Shock.

Det här är ett helt nytt märke för mig och jag tycker det är lika roligt varje gång man ska testa nytt. Formulan på det här var jättebra, det var lättmålat och täcker på tre lager. Däremot var det seg torktid på det, men det går ju alltid att åtgärda med snabbtorkande överlack. Dock har jag inget överlack på bilderna.

Lacket är riktigt knalligt rosa, kanske inte riktigt min färg, men ändå lite kul tycker jag nog. Jag hade dessutom lite tur när jag swatchade det här för solen tittade fram så ni får se dom fina regnbågarna som finns i lacket. För det är en väldigt fin holoeffekt i det.

Mitt omdöme är att lacket är fint, inte något som jag väljer att bära så ofta, men absolut ett märke som jag kan tänka mig att testa fler lack av.

Som vanligt så har slumpgeneratorn valt fram tre nya lack för er att rösta på. Bild på lack och omröstning under After Shock bilderna.


Today you get a very pink polish in Readers' Choice. The polish that you chose without much competition from the others is Treasures By Tan After Shock.

This is an entirely new brand for me and I think it's as just as fun every time I get to try a new brand. The formula on this was great, it was easy to apply and covered in three layers. However, it was a tough drying time on it, but that can always be fixed with quick dry top coat. However, I have no top coat in the pictures.

The polish is really bright pink, maybe not really my color, but still a little fun I think. I also had some luck when I swatched it because the sun came out so you get to see the nice rainbows in the polish. For it is a very nice holo in it.

My opinion is that the polish is nice, not something I choose to wear so often, but certainly a brand that I would like to try polishes from again. 

As usual, the random number generator selected three new polishes for you to vote on.

21 kommentarer :

 1. Vilken chockrosa! Härligt med holoeffekten till :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Holo är alltid härligt och när det gäller rosa så är det nästan en nödvändighet med holo i för min del.

   Radera
 2. I love the colour and I had this and a couple of its sisters, but I sold them all because I found them too sheer and slow drying. Patience is not my middle name :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. It was very slow drying, but I'm still a bit curious about the other colors.

   Radera
 3. I absolutely love hot pink/red's like this one - gorgeous swatches!

  SvaraRadera
 4. Ser ut som ett lack jag skulle trivas bra, i helt rätt nu när solen börjar komma fram ur sitt ide.

  SvaraRadera
 5. Snyggt! Det är verkligen ett lack i min smak!

  SvaraRadera
 6. Superhärlig färg och så regnbågarna till på köpet! :)

  SvaraRadera
 7. Jag tycker det här var jättefint! Det här märket är nytt för mig också.

  SvaraRadera
 8. Urläcker färg och helt underbara regnbågar

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!