söndag 23 mars 2014

Nailart Sunday - Avalon Stars

En härligt slö söndag ligger framför mig idag. Ska försöka fota lite lack, men annars är det inte mycket som är inplanerat.

Idag är också andra dagen den här veckan när jag visar riktigt redigerade foton eller foto för er. Jag kom på en manikyr som jag så gärna ville göra och som jag var ganska så säker på skulle bli bra. Och det blev den också. Riktigt bra till och med.

Det jag gjorde var att grunda med A-England Avalon ett mycket vackert lila lack och sen tog jag fram ännu en MoYou London platta som jag valde mönster från och stämplade med silvriga A-England Excalibur.

Varför redigera då? Jo, ni får tycka att jag är tjatig, men ännu ett lila lack som absolut inte är färgkorrekt på fotona hur jag än ställer in kameran, så då får det bli lite fixning i efterhand. Och jag vill inte visa bilder där färgerna är helt åt pipsvängen. Jag tycker att det känns bäst att tala om när jag faktiskt har gjort färgkorrigeringar.

Resultatet är en kul manikyr där många trodde att jag först målat lila, stämplat silvriga ränder och sen stämplat på stjärnan, men så är det inte utan mönstret är helt enkelt ränder med utstansat så att stjärnan ska vara i basfärgen. Kul tycker jag och detta är då även mitt bidrag till Nailart Sunday.



It's Sunday and I have nothing planned at all. Maybe I will swatch some polishes and maybe I will do absolutely nothing. We'll see. 

Today is the second day this week that I show you edited photos. In my mind I came up with a manicure that I really wanted to do. And that I was sure of would be neat. And it did turn out good. Actually even great.

What I did was that I painted my nails with A-England Avalon a stunning purple shimmer and took out a MoYou London plate that had a pattern I wanted to use. Then I stamped the pattern with A-England Exaclibur a silver polish. 

Why are the edited then? Well, you might think that I'm wining, but this is another purple polish that is totally impossible to get to show correctly on photos. Belive me, I've tried with every kind of setting on the camera I could think of. And I don't want to show pictures that isn't accurate. I also think it feels best to tell when I've done something except cutting the pictures. 

So this is the result of a manicure that people thought that I had first painted purple then stamped silver lines and then stamped the purple star, but that is not the case. The pattern on the plate leaves a star of the basecolor to show. This is also my contribution to this weeks Nailart Sunday

23 kommentarer :

 1. Avalon = finaste lila lacket!

  SvaraRadera
 2. AMEN SISTER! Jag håller helt med dig ang. färgkorrigering! Det är så tråkigt att beställa ett lack och sedan inse att det inte alls ser ut som på swatchbilder :(

  För övrigt är du verkligen en jäkel på att stämpla, jösses så snyggt det blir när du tar fram plattorna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad snäll du är! Jag gillar verkligen att stämpla. Kul att hålla på med.

   Radera
 3. Fattar inte hur du lyckas, men snyggt blir det.

  SvaraRadera
 4. Kan förstå att folk tror det omvända, oftast är det ju det som "syns" på naglarna det som är stämplat. Kul mönster.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag gillar det här riktigt mycket. Blir nog fler varianter skulle jag tro.

   Radera
 5. Du är galet grym med stämpling! Det här var verkligen snyggt!

  SvaraRadera
 6. Superfint! Måste prova på stämpling någon gång, har aldrig gjort det men blir ju helt klart inspirerad när man ser manikyrer som dessa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det klart du ska prova! Kul och när man väl fått in tekniken kan man göra hur mycket som helst roliga saker ju.

   Radera
 7. Wow, du är verkligen grym på stämpling! Jag såg din bild tidigare idag på fb, och tänkte ge mig på att stämpla själv idag, men gjorde nåt helt annat istället :P

  SvaraRadera
 8. Jätte snygga stjärn naglar, gillar färgerna skarpt

  SvaraRadera
 9. Gillar!! verkligen snyggt :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!