onsdag 12 mars 2014

Grön Onsdag - Essie Trophy Wife

Idag är det Karins Gröna Onsdag och jag bidrar med Trophy Wife från Essie.

Det här är ett av lacken som jag fick i min födelsedagsgrupp förra året. Ett lack som jag suktat efter ett bra tag faktiskt. Och ändå så fick det stå ett tag innan jag plockade fram det. Precis som vanligt med lack som jag längtat efter. Jag tror jag är alltför rädd att jag ska bli besviken på dom.

Blev jag det då? Nej, inte alls, men faktiskt inte heller så förtjust som jag förväntat mig. Det är ett väldigt vackert lack, det kan man absolut inte säga något annat om, men jag tror faktiskt att man blir lite avtrubbad när man håller på med så mycket nagellack som det blir att man gör när man bloggar. Man hittar liksom alltid något som är bättre på något sätt. Ja, inte alltid kanske för vissa lack går ju liksom inte att överträffa, men dom här som är kanske något lite äldre och varit helt outstanding när dom kom ut har ofta fått efterträdare som kanske är lika bra. Trophy Wife släpptes 2011 kanske jag ska nämna.

I vilket fall som helst så Trophy Wife ett tealfärgat skimmer lack som jag tycker lutar ganska mycket åt grönt. Det är jättebra att måla med och täcker på två lager. Jag har Digital Flash över också.

Jodå, jag kan absolut tänka mig att bära det här igen. Har kläder som det matchar väldigt bra till, så nej även om jag kanske inte tycker att det levde upp till mina förväntningar så är det fortfarande ett mycket fint lack som jag varmt kan rekommendera.

 

Today is Karin's Green Wednesday and I contribute with Trophy Wife from Essie .

This is one of the polishes that I got in my birthday group last year. A polish that I longed for a good while, actually. And yet it had to be a while before I picked it up. As usual with polishes that I longed for. I think I'm too afraid I'll be disappointed with the verdict and instead waits to use them. 

Did I get disappointed then? Well, maybe a bit. I was actually not so fond of it as I expected. It's a very beautiful polish, I can certainly not say anything else, but I actually think you get a little jaded when you're doing so much nail polish as you get to you do when you have a blog. You always finds something that is better in some way. Well, not always, some polihses is of course not replaceable, but those who might be a bit older and was absolutely outstanding when they came out have often had successors who may be just as good. Trophy Wife was released in 2011 might be worth to mention .

In any case, Trophy Wife is a teal colored shimmer polish which I think leans pretty far to the green. It's great to paint with and covers in two layers. I have Digital Flash over too.

Oh yes, I can definitely see myself wearing this again. I have clothes that match very well with it, so no even though I may not feel it lived up to my expectations, it is still a very beautiful polish that I highly recommend.

24 kommentarer :

 1. Jag blev väldigt förtjust i detta :) påminner om havet!

  SvaraRadera
 2. Superfint! Jag gillar det verkligen!

  SvaraRadera
 3. I went through the same thing: OH I want this and after I got it, it was OK; pretty, but not what imagined...
  But I do like how it looks on you, so I see why you would wear it again :)

  SvaraRadera
 4. Es un color precioso, que da una luminosidad increible!

  SvaraRadera
 5. Åh jag hade precis samma upplevelse med TW. Jag sålde faktiskt mitt till slut, jag blir så ledsen när lack inte är det jag vill att de ska vara. Det är väldigt fint mot din hy och jag tycker verkligen inte att du ska sälja din flaska :)

  SvaraRadera
 6. Håller med dig, älskade min egna flaska när jag köpte den. Tycker fortfarande att det är snyggt men ger inte det där pirret i magen längre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns som att det har ändrats sig väldigt mycket på dom två åren jag bloggat. I början fanns det inte så mycket Indielack som konkurrerade, men nu finns det oerhört mycket att välja på. Snyggt, men lite utkonkurrerat som sagt.

   Radera
 7. Håller med dig, sparar också på mina lemmings alldeles för länge av rädsla för att bli besviken... Väldigt vackert på dig iaf!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är man lite smått knäpp som sparar på dom så länge!

   Radera
 8. It's a nice colour - I have got it too. I just haven't gotten around to using it yet... so many polishes, so little time... :)

  SvaraRadera
 9. Fint lack men den har aldrig blivit någon lemming här. Skönt det med tanke på alla lack jag släpar hem. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, man har väl så det räcker ändå kanske :)

   Radera
 10. Jag var länge sugen på detta, men det blev aldrig något köp. Och jag tror inte att jag ångrar det. Det är fint, men känns kanske inte så speciellt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror inte att det är något som du saknar i din samling. Fint, men inte längre speciellt.

   Radera
 11. Ett fint vardagslack... färgen är härlig! :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!