torsdag 6 mars 2014

GOT Polish Challenge - Skittle

Dagens tema i GOT Polish Challenge är: Skittle.

Helt perfekt ju. På det här viset så fick jag använda fem stycken gamla favoriter på en enda gång. Dessutom måste jag säga att jag Skittles. En färgstark och kul variant av nailart som alla kan göra. I alla fall om man har lack i fem olika färger och helt ärligt läser du nagelbloggar så misstänker jag att du har det.

Jag valde att plocka fram följande lack. Gult:  HM Lemon Tree, som jag använt många gånger. Speciellt till nailart. Lila: NYX Girls Between Mauve and Purple. Det första lacket som visades här på bloggen faktiskt. Rött: Kleancolor Metallic Red. Bara helt fantastiskt lack. Blå: Depend 041 ett av mina första riktigt blåa lack och fortfarande en färg jag gillar väldigt mycket. Grön: Barielle Date Night. Älskar det här lacket.

Alla utom Kleancolor Metallic Red visades här under de mina första månader som bloggare. Metallic Red är också visat under mitt första bloggår.

Jag måste säga att GOT Polish Challenge är helt perfekt för mig. Jag njuter verkligen av att plocka fram dom här lacken som mycket väl förtjänar lite uppmärksamhet igen. Och vem kan motstå en skittle?
Todays theme in GOT Polish Challenge is Skittle.

This is so perfect. This way I get to show you five of my used favorites at the same time. And I would also like to say that Skittle is an awesome kind of nailart that everybody is able to do. Well, anyway if you have 5 polishes in different colors and something about you actually reading a nailblog makes me think that you do. 

I choosed these polishs for todays manicure: Yellow: HM Lemon Tree, a polish that I have used several times especially in nailarts. Purple: NYX Girls Between Mauve and Purple the very first polish I showed here actually. Red: Kleancolor Metallic Red, well this is just awesome. Blue: Depend 041 I think this might have been one of my first blue polishes and I still like this color very much. Green: Barielle Date Night. I love it what more do I need to say. 

All of these except Kleancolor Metallic Red was shown during my first months as a nailblogger. Kleancolor during my first year. And I must say that I do love getting the opportunity to pick these up from the drawer and use them again. Also who can resist a happy skittle? 

6 kommentarer :

 1. Vilka underbara färger! En riktig sommarmanikyr!

  SvaraRadera
 2. What a fun, bright and happy skittle :)

  SvaraRadera
 3. Kul skittle! Jag borde ju egentligen också vara med på Got Polish Challenge - jag har så himla många fina lack jag aldrig använder! Men jag har liksom inte riktigt lyckats hålla koll på vad man ska göra för att vara med... :-P

  SvaraRadera
 4. The red is so gorgeous! And I love how you even mixed different finishes in your skittle!

  SvaraRadera
 5. Glatt! Det röda är väldigt snyggt

  SvaraRadera
 6. Härligt med så starka färger!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!