fredag 21 mars 2014

Holofredag - A-England Briarwood

Fredag igen och jag är med på Skimmerskuggans Holofredag med ett lack från A-England som fick mig att tappa hakan lite grann faktiskt.

A-England Briarwood är bara otroligt vackert! Ett hm, hur ska jag förklara vinrött/brunt holo som är vampigt och stilfullt på samma gång. Jag är sjukt imponerad kan jag ju säga.

Jag upplevde det här som aningen rinnigt, vilket jag tycker är lite märkligt för det brukar aldrig A-England lacken vara i mitt tycke. Eller var det så att jag inte torkade av naglarna tillräckligt mycket efter att ha tagit bort föregående lack. Dom var liksom lite blöta i kanterna. Dumt av mig.

I alla fall så är det inga problem med att få det här att täcka på två lager och torktiden, ja den är bra. Jag har ett lager av Digital Flash över också. Och som ni ser så tittade solen fram så jag kunde få lite härliga bilder också.


It's Friday again and I'm participating in Skimmerskuggans holofriday. A nice Swedish blog tradition. The polish I show you today made my jaws drop actually.

A-England Briarwood is so amazingly beautiful! A burgundy/brownish polish that is both vampy and classy at the same time in my opinion. I'm soo impressed by this.

I felt that it was a bit runny, which surprised me a bit because I haven't experiensed that with other A-England polishes. Or it could be that my nails was still a bit wet out in the cuticles due to the reason that I removed another polish and didn't dry my hands properly. Stupid of me!

Anyway this covers without any problems in two layers and dries quickly as well. I have a layer of Digital Flash over too. And as you can see the sun came out so I could get really nice pictures of it. 


20 kommentarer :

 1. Underbart med solbilder! Har sett några swatcher på Briarwood nu och blir mer och mer övertygad om att jag behöver det!

  SvaraRadera
 2. It looks beautiful on you, your swatches capture it well!

  SvaraRadera
 3. Jag har aldrig provat det här märket, men jag har ju sett vilka fina färger de har... läcker effekt :o) Xx

  Makeup by Candlelight

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, du måste prova A-England. Helt suveräna lack och dom borde du kunna få tag på via deras egna hemsida.

   Radera
 4. Så vackert, gillar verkligen att det är såpass mörkt i färgen

  SvaraRadera
 5. Underbart! Det är en grymt snygg färg det här :)

  SvaraRadera
 6. Fina kort du fått till, det var inte det lättaste att locka fram de spridda regnbågarna i Briarwood men du har verkligen lyckats:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var riktigt nöjd med dom här fotona och lacket är ju en sån höjdare!

   Radera
 7. Det är så sjukt snyggt! A-England kan verkligen det här med att göra lack. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett av mina favoritmärken. Sällan besviken på dom.

   Radera
 8. Mycket vackert med så elegant färg!

  SvaraRadera
 9. Vackra bilder på ett vackert lack!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!