måndag 17 februari 2014

Zoya - Channing

Ok, nu är det dags för ännu ett lack som jag borde använt för länge sedan, för det här var ju en höjdare må jag säga!

Jag pratar om Zoya Channing ett orange lack med mycket liv i och lite dragning åt koppar kan jag tycka. Nu tycker vi ju inte alla lika dant om det här vilket jag fick erfara när jag var med sonen som skulle lämna prover. Han gillar inte att titta när dom sticker så han kollade på min hand istället och utbrister: Mamma det där var ett fult lack! Man kan alltså konstatera att han har dålig smak och jag har bra.

Lacket är som de flesta Zoya trevligt att lacka med. Två lager räcker för täckning och torktiden var helt normal. Som vanligt så har jag ju också Seche över.

Det här lacket är ett sånt som jag kan bära året om även om jag har för mig att det kom med höstkollektionen, men sånt struntar jag rätt mycket i.Ok, now it's time for yet another polish that I should have used a long time ago, for this was a big hit according to me! 

I'm talking about Zoya Channing an orange polish with a lot of life in it and a little hint of copper I think. Well we don't all think the same about this polish though. I was with my son who had to take some blodtest and he does not like to watch when they put the needle in so instead he looked at my hand and exclaims: Mum, that was an ugly polish you're wearing! One can thus conclude that he has bad taste and I have good. 

The polish is like most Zoya nice to paint with. Two layers is enough for coverage and the drying time was completely normal. As usual, I have of course also Seche over. 

This polish is a kind of color that I love to wear all year around even if I do think this was a part of the autumn collection, but those kind of things is nothing that I care much about. 

22 kommentarer :

 1. Barnen är ju ofta väldigt ärliga, men i detta fallet inte helt rätt ute, lacket är jättefint hälsa honom det;)

  SvaraRadera
 2. Haha jaa jag håller faktiskt med dig här, det är ju ett riktigt vackert lack. :-)

  SvaraRadera
 3. WOW, another glowing polish - it's gorgeous!
  I also like the new look on your blog :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you I'm pleased with how the new layout turned out.

   Radera
 4. Hälsa sonen att han har fel! ;-)
  Detta lacket glöder, i brist på bättre ord. Snyggt! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har hälsat honom, men han fortsätter hävda att han har rätt!

   Radera
 5. Älskar verkligen glöden i det här så jag håller med, det är du som har god smak. :)

  SvaraRadera
 6. Haha, ärligt men inte korrekt ja ;) Jättefint lack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag har ju uppfostrat han till att man ska säga vad man tycker, men han kanske kan göra det med lite finess kanske :)

   Radera
 7. Sonen hade fel där, du hade rätt ;) Fantastiskt lack!

  SvaraRadera
 8. Det ser verkligen glödande ut! Jättefint!

  SvaraRadera
 9. Förhoppningsvis fyllde lacket "sin funktion" som distrationsmoment oavsett om man gillar det eller inte;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå och den manlige sköterskan hade kul åt våra munhuggningar också :)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!