måndag 3 februari 2014

Blå Måndag - Too Fancy Lacquer Royal Jeans

Idag är det blå måndag hos Nail Me och jag tänkte vara med på ett hörn.

Ni såg det här på min mini haul bild i fredags och nu sitter det på mina korta naglar. Först och främst, jag är en jeanstjej, finns inte ett tvivel på det. Det är till och med så illa att när en av grabbarna var mindre så frågade han mig om jag aldrig tänkte ha kjol som andra mammor! Jo, jag har faktiskt annat än jeans ibland, men inte ofta.

Förstår ni då varför jag absolut ville ha det här lacket? Namnet, självklart. Nytt märke, kul att testa. Och färgen, ja den passar ju mig som ben i jeans eller var det möjligen hand i handske det heter.

Too Fancy Lacquer Royal Jeans skulle man kunna tro är en helt jeansblå färg, men jag tycker nog faktiskt att den drar lite åt teal hållet. Inte mig emot, för jag gillar teal och det här lacket la jag på eftersom jag vet att jag inte kommer att kunna lacka om inom de närmaste dagarna och jag är helt övertygad om att jag inte kommer tröttna på det. Nä, jag är nog till och med lite kär i det.

Något som bidrar till detta är att det var mycket bra att måla med. Lite tjockare formula än på många lack, lite som A-England lacken och det gillar jag. Det täckte utan problem på två lager och torkade fort. Jag har ett lager med Seche över också.

Jag vill absolut testa fler från Too Fancy Lacquer. Jag har en liten fråga till er också. Mitt 2-års jubileum närmar sig med stormsteg och självklart vill jag fira det, men hur. Vilka typer av Giveaways gillar ni bäst?
It's Blue Monday at Nail Me and I will join in. 

You saw this on my mini haul picture the other day and now it's on my short nails. First I would like to state that I'm a jeansgirl, no doubt about that. I'm actually so much of a jeansgirl that my youngest son once asked me if I never wore skirts like the other mom's. I do, but not often.

Does that make you understand why I wanted this polis? Let's see: The name of it, oh yes. A new brand for me, great fun to try new ones. And the color, well it fits me like a leg in a pair of jeans or is that quote like the hand in the glove..

You might think that Too Fancy Lacquer Royal Jeans would be a true jeans blue color, but I dont think so. I think it leans more to a teal, which doesn't bother me. Not at all because I like teal and I choose to paint with this polish since I know that I wont be able to redo my nails for a while. And I was pretty sure that I wouldn't get tired of it. You know I might even be a bit in love with it. 

Something that adds to that feeling is that it's very easy to paint with. A little thicker formula than a lot of other polishes. A bit like the A-England ones, that I like very much. It covered in two layers and had a really good drying time. I also have a layer of Seche over it. 

I would definitly like to try more from Too Fancy Lacquer. But I also have a question for you today. My blog will turn two years in just a couple of days. And I will of course celebrate that in some way. If I should host a giveaway what kind of prices would you like to be able to win?

35 kommentarer :

 1. Åh detta är vackert!!
  Ljuvligt blått OCH holo :) lycka!

  SvaraRadera
 2. Åhhh såå ljuvligt. Måste köpa på mig mer Too Fancy, riktigt fina och bra lack tycker jag. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vill absolut testa flera. Verkar finnas en hel del godingar.

   Radera
 3. Mycket snyggt, blå holo är nice.

  SvaraRadera
 4. This is even more beautiful than I thought it would be :)
  I like polish GA and/or gift card to buy polish the best :)

  SvaraRadera
 5. Det ser jättefint ut och holos gör ju inte saken sämre direkt. :-D När det gäller Giveaways så gillar jag det mesta inom nagel- och hudvård, men helst nagellack förstås. :-P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här är dessutom ett sånt holo som gör sig lika bra i skugga. Rekommenderar det skarpt.

   Radera
 6. Vilken underbar färg. Hela lacket är underbart. :) Jag har bloggat görlänge och har inte haft en enda give away. Borde kanske ordna någon framöver. I november förra året fyllde bloggen fyra år så det kanske är dags. Det som är skojigast i give aways är lack, tycker jag. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äsch, Giveaways har man om man känner för det och det brukar jag göra! Det här lacket borde du ha. Är helt säker på att du skulle gilla det.

   Radera
 7. Ja visst drar den mot teal, men jag ser minsann lite jeansblått i det! Det passar dig kanon!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jadå, det funkar finfint till jeansen även om det är lite teal aktigt :)

   Radera
 8. Mycket snyggt lack! Jag börjar längta till våren då solen kommer fram så man verkligen kan njuta av sina hololack igen!
  Jag är sällan med på giveaways, mest för att jag blir lite tvärtemot när det krävs att man ska följa folks sidor och skriva upp sig på en massa saker. :-P Och så tycker jag väl att det är bättre att vinsterna går till folk som inte redan har för mycket lack... :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar inte heller Giveaways där man tvingas att följa någon för att få vara med. Därför behöver man inte det i mina :)

   Radera
 9. Åh vilken härlig nyans å så holo mums

  SvaraRadera
 10. Oooh, nu börjar snålvattnet rinna till. Dregelvarning på det lacket! Mums! :)

  SvaraRadera
 11. It looks amazing. It's so you! :)

  SvaraRadera
 12. Underbart lack! :) Måste komma ihåg att testa Too Fancy Lacquers nagellack nån gång. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag verkligen du ska göra. Om dom andra är lika bra som det här så blir det mycket inköp för min del i fortsättningen.

   Radera
 13. Vilket härligt lack, med eller utan referenser till jeans :)
  Jag gillar självklart giveaways och lack i potten är min favorit. Däremot undrar jag ibland varför nästan alla lackbloggare har giveaways återkommande, jag förstår att det är kul att kunna visa uppskattning, men hoppas samtidigt inte det känns som något måste för någon. Jag funderar på att ha en i samband med min 1-årsdag men då vill jag nog ha lite motprestation också, typ feedback på bloggen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. För min del känns det absolut inte som ett måste utan något som jag tycker är löjligt kul! Jag älskar att få ge bort lack så andra också får testa dom där som jag har tyckt så mycket om.

   Radera
 14. Haha, känner igen mig i det där med jeansen och att ha kjol alldeles för sällan ;) Och visst är ett jeansblått lack perfekt då! Väldigt fint på dig det här!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag trivdes som fisken i vattnet med det här lacket. Lär bli använt fler gånger. Och jag lär testa fler från märket.

   Radera
 15. Jag var en tvättäkta jeanstjej jag också fram till för ett par år sedan. Nu tar jag gärna på mig strumpbyxor, kjol, blus/topp, pumps och kanske en snygg kavaj. Någonting hände där men jag måste säga att det är kul att klä sig mer feminint även om jag fortfarande älskar att hoppa i ett par hederliga jeans:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har nog också blivit något lite mer feminin även om jag sällan bär kjol, men mer tunikor och blusar än innan i alla fall.

   Radera
 16. Otroligt snyggt jag ser fram emot att testa min flaska!

  SvaraRadera
 17. Ska bli kul att höra vad du tycker :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!